Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-12-06, 15:30
Το avatar του χρήστη dimitris21
dimitris21 Ο χρήστης dimitris21 δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΑΘΗΝΑ
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην dimitris21
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ater Εμφάνιση μηνυμάτων
Διαβασα της 2 απο τις 4 σελιδες του post και πραγματικα μου κανει εντυπωση πως ανθρωποι που προσεχουν και αγαπουν ζωα με τα οποια η επικοινωνια ειναι πολυ περιορισμενη (ψαρια) εχουν αποψη για ρατσες οπως τα pit bull, rottwailer, οι οποιες δυστηχως εχουν πεσει τις περισοτερες φορες σε εντελως ανικανους ιδιοκτητες οι οποιοι αγορασαν τις ρατσες αφτες σαν αποτελεσμα της ξενοφοβιας που μας εχουν περασει απο τα μιντια (οποτε τα παρατησαν σε αυλες, ταρατσες η σε αυθαιρετα στη Λουτσα κτλ να τρεφοντε με 3ης διαλογης ξηρα τροφη και να εχουν επαφη με κοσμο φιλικο προς αφτα( μια φορα την εβδομαδα)η ενναλακτικα για να τα χρισιμοποιησουν σαν προεκταση του (αμφιβολου) ανδρισμου τους κανοντας επιδειξη σε παρκα και πλατειες βαζοντας τα να μαλωνουν μεταξη τους η να σκοτωνουν αδεσποτα..... και απο πανω φιλοζωοι οπως εδω επηρεασμενοι απο τα μιντια (ξανα) αλλα κι απο γνωστους τα καταδικαζουν...

Ρs:μπορει να ακουγμε απολυτοσ αλλα μετα απο 6 χρονια συμβιωσης με 2 rottwailers και 2 pit bull σε σπιτι (οχι εξοχικο και χωρις αυλη στο κεντρο της αθηνας ) εχω πολυ διαφορετικα δειγματα γραφης απο τις εν λογω ρατσες πχ, οι αιμοσταγης μου δολοφονοι(και οι 4 φοβουνται τις γατες κατι που τους εμαθα εγω για να μην εχω προβληματα στις βολτες,)
Αγαπητέ φίλε ater…
Το γεγονός ότι εδώ είναι ένα χώρος όπου το αντικείμενο έχει να κάνει με ενυδρεία και ψάρια, δεν συνεπάγεται ότι τα μέλη του, δεν έχουν και κάποια αλλά ζώα, όπως κάποιο σκύλο, πόσο μάλλον, το να μην έχουν άποψη για κάποιες ράτσες.
Δεν είναι απαραίτητο ούτε ιδιοκτήτης να είναι κάποιος αλλά ούτε και να έχει ενημερωθεί για κάποια ράτσα για να εκφράσει την άποψή του. Αρκούν κάποιες εμπειρίες προσωπικές ή γνωστών. Δεν είναι σίγουρο ότι η άποψη θα είναι και σωστή, αλλά θα είναι άποψη και πρέπει να τη σεβόμαστε. Αν πιστεύουμε ότι είναι λάθος το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πούμε τη δική μας και να προσπαθήσουμε να την τεκμηριώσουμε έτσι ώστε να πείθει.
Το γεγονός ότι εσύ είσαι ιδιοκτήτης 2 pitbull και 2 rottwailer τα οποία φοβούνται τις γάτες σημαίνει ότι είναι και αντιπροσωπευτικά δείγματα τις ράτσας τους? Προφανώς όχι, όπως δεν είναι και ο δικός μου γερμανικός ποιμενικός αντιπροσωπευτικό δείγμα τις δικής του.

Φιλικά Δημήτρης

Υ.Γ. δεν έχω τίποτα εναντίων των pitbull και rottwailer
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,02061 seconds with 10 queries