Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από georgetax
φιλε μου αν διαβασα καλα στο σιτε που μου εστειλες το φιλτρο σου ειναι 220 λ/ ω.εγω εχω 200 λ/ ω.αυτο ομωσ με το spray bar της EHEIM δνε καταλαβα τι ειναι.και που βοηθαει?
|
Όπως βλέπεις και από τις φώτο δεν υπάρχει μεγάλη ροή.
Ο μονομάχος κολυμπάει
άνετα χωρίς να τον παρασύρουν τα ρεύματα που δημιουργεί το φίλτρο.
Όπως έγραψα υπάρχει
ρυθμιστής έντασης ροής ο οποίος στη χαμηλή σκάλα απλά σπρώχνει το νερό στην έξοδο.
Αν βγάλω το φίλτρο από το νερό (π.χ όταν το καθαρίζω) και μετά το ξαναβάλω σε λειτουργία κάνει γύρω στα 2 λεπτά μέχρι να εμφανιστεί συνεχή ροή στην έξοδο (πάντα με την diy κατασκευή που έχω κάνει).
Φαντάσου για τι ροή μιλάω.
Βέβαια έτσι έπραξα εγώ και μιλάω για την εμπειρία μου.
Δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως σε συμβουλεύω να κάνεις το ίδιο..

Κρίνε και αποφάσισε...
Εδώ και ένα βίντεο της ροής....
--------------------------------------------
Επίσης παραθέτω τί γράφει στη σελίδα ο κατασκευαστής στα αγγλικά και πως μεταφράζεται στο systran
Αγγλικά
- 220lph
- 220 V
- 50 Hz
- One only 1/8" hose adapter
- One only Venturi diffuser adapter
- 200 mm 1/8" tubing with noise muffler
- With 6' SPT-2 electrical cord
- Packaged in clamshell blister with colorful display card
ELITE Mini underwater filter is designed specifically for small aquarium up to 20 L. It's compact size makes the filter easy to conceal in any setting. The ELITE Mini comes complete with a foam filter insert, ideal for mechanical and biological filtration.
The ELITE Mini underwater filter features a venturi with valve, when added aeration is desired. As well the filter is equipped with an adjustable output diverter and flow control these two functions gives you the flexibility of diverting the water flow into various locations and at the same time regulate the output volume.
Ελλήνικά (απο systran)
- 220lph - 220 Β - 50 Hz - Ένας μόνο 1/8 " προσαρμοστής μανικών - Ένας μόνο Venturi προσαρμοστής διασκορπιστών - σωλήνωση 200 χιλ. 1/8 " με το κασκόλ θορύβου - Με το ηλεκτρικό σκοινί 6 " spt-2 - Συσκευασμένος στη φουσκάλα clamshell με τη ζωηρόχρωμη κάρτα επίδειξης Το μίνι υποβρύχιο φίλτρο ΕΛΙΤ
σχεδιάζεται συγκεκριμένα για το μικρό ενυδρείο μέχρι 20 Λ. Είναι συμπαγές μέγεθος καθιστά το φίλτρο εύκολο να κρύψει σε οποιαδήποτε ρύθμιση. Η ΕΛΙΤ μίνι έρχεται πλήρης με ένα ένθετο φίλτρων αφρού, ιδανικό για τη μηχανική και βιολογική διήθηση. Το μίνι υποβρύχιο φίλτρο ΕΛΙΤ χαρακτηρίζει venturi με τη βαλβίδα, όταν επιδιώκεται ο προστιθέμενος αερισμός. Επίσης το φίλτρο είναι εξοπλισμένο με έναν διευθετήσιμο παραγωγής diverter και ροής έλεγχο που αυτές οι δύο λειτουργίες σας δίνουν την ευελιξία της παρέκκλισης της ροής του νερού στις διάφορες θέσεις και ρυθμίζουν συγχρόνως τον όγκο παραγωγής.
Sorry για το μακροσκελές μήνυμα!!!