Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 09-12-06, 22:16
Το avatar του χρήστη mariah
mariah Ο χρήστης mariah δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Περιστερι-Τρικαλα
Προεπιλογή

Καλως ηρθες και απο μενα στην παρεα μας.Κριμα που ξεκινησες λιγο αναποδα.Και εγω παλια ειχα αγορασει εναν μονομαχο που ηταν αρρωστος και μετα απο 2 μερες τον εχασα.Παντως να μην εμπιστευεσαι και πολυ τους πετσοπαδες (εκτος απο εξαιρεσεις βεβαια που υπαρχουν).Αλλα σου λεει ο ενας και αλλα ο αλλος με αποτελεσμα να σε μπερδευουν και στο τελος να μην ξερεις τι να κανεις.Ο,τι θελεις να ρωτας εδω.Ολα τα παιδια ειναι καταπληκτικα και θα σε βοηθησουν.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από paxh2o Εμφάνιση μηνυμάτων
ευχαριστώ για την βοήθεια
αλάτι είχα ρίξει από την αρχή, λίγο βεβαία... φωτογραφίες δεν κατάφερα να βγάλω δεν ήταν καθαρές.
παρατήρησα όμως οτι από το μαγαζί μου τούς πήρα και οι υπόλοιποι μονομάχοι δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση, αυτό το χνούδι το είχαν και άλλοι. όταν το είπα στον μαγαζάτορα μου είπε ... έχεις δίκαιο, θα τους αλλάξω νερό. ελπίζω αυτοί να είχαν καλύτερη τύχη, γιατί εγώ μάλλον δεν έκανα καλή αρχή.
Μια τελευταία ερώτηση ...
έχετε να μου προτείνεται κάποιο μαγαζί στα Χανιά που να το εμπιστεύεστε σε είδη ενυδρείου? εγώ όσα ξέρω ή δεν έχουν ιδέα (τους είπα για στρώσιμο και μου είπαν " Τι είναι αυτό...?") ή είναι εξαιρετικά απασχολημένη πάντα..

Page generated in 0,01410 seconds with 10 queries