Βράστα κι΄άστα...
Συνήθως βράζω για λίγα λεπτά φύλα από σπανάκι ή παντζάρι. Με το βράσιμο γίνονται μαλακότερα για τα ψάρια και βουλιάζουν εύκολα.
Πρέπει να τα βάζεις συνέχεια στο ίδιο σημείο μέχρι να τα συνηθήσουν. Δύο μικρά φύλα είναι αρκετά. Τα αλάζεις κάθε μιάμιση μέρα. Αν τα αφήσεις παραπάνω σαπίζουν μέσα στο ενυδρείο. Δεν χρειάζεται να είναι στον πυθμένα και στο πλάι να κρεμαστούν θα τα βρούνε. Θέλει πολύ υπομονή πάντως για να συνηθήσουν. Βρες τους παρέα σύντομα άλλα 4, και κάνε τους καλή προσαρμογή με σβυστά φώτα.
|