Θέμα: flourish
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-11-06, 16:11
Το avatar του χρήστη Strahos
Strahos Ο χρήστης Strahos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

στο 1ο ναι σε καθημερινή βάση.

στα υπόλοιπα έχεις δίκιο αλλά κάποιοι δεν διαθέτουν χρήματα για μπουκάλες co2 κτλ οπότε μπορούν να πειραματιστούν και με diy, δεν είναι φουλ φυτεμένα τα ενυδρεία για τα οποία μιλάμε.

εδώ όπως είπαμε πριν δεν μιλάμε για περιπτώσεις στα "κόκκινα", νορμάλ πράγματα, είναι πολύ συντηριτική δοσολογία ήδη αυτή που δίνω για τις παραμέτρους που μιλάμε. όπως είπες κάθε ενυδρείο είναι διαφορετικό αλλά υπάρχουν κάποια στάνταρντ γι'αυτό και προτείνουν και οι κατασκευαστές δοσολογίες των προϊόντων τους σε τιμές κατά προσέγγιση. έχει ειπωθεί πολλές φορές οτι είναι καλό να ξεκινάμε με τις μισές δοσολογίες από τις προτεινόμενες σε ενυδρεία που δεν είναι φουλ φυτεμένα και με μέτριο φωτισμό. αν κανείς φοβάται (και καλά κάνει) ξεκινά με ακόμα λιγότερες.

έχω τονίσει πως οι δοσολογίες που πρότεινα εγώ (και δεν είμαι και "Ο" ειδικός, εμπειρικά μιλάω) είναι για τις παραμέτρους που είπα. αν κάτι είναι διαφορετικό θέλει άλλη αντιμετώπιση. τα λιπάσματα για να καταναλωθούν χρειάζονται κι άλλα "πράγματα", μην αρχίσει ο καθένας να βάζει τέτοιες δόσεις για ανούμπιες και τζάβες κτλ χωρίς φως και co2 και με βρίζει μετά...
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01245 seconds with 10 queries