Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-11-06, 18:32
Το avatar του χρήστη CASPER
CASPER Ο χρήστης CASPER δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΑΛΙΜΟΣ
Lightbulb

Πριν λίγο μίλησα με το μαγαζί και μου είπε τα εξής:
Μπορεί να φταίνε τρία πράγματα:
1. να έχει πιάσει το ballast υγρασία- πράγμα που δε συμβαίνει
2. να μην έχουν κουμπώσει καλά τα ακροφύσια - πράγμα που επίσης δε συμβαίνει γιατί όταν γύρισα σπίτι τα φώτα άναβαν κανονικά, όπως και αρκετές μέρες τώρα.
3. να υπερθερμαίνεται το ballast εκεί που είναι - πράγμα που δεν είναι απίθανο, όμως θα ήθελα να μου το επιβεβαιώσει σαν πιθανότητα και ο Σωτήρης όταν μπορέσει.
Οπότε εξηγώ τη θέση του ballast:
To ενυδρείο μου έχει μπρος και πίσω δύο "σκάφες" που ο πάτος τους είναι οι κόντρες, και με τζάμι και από τη μέσα πλευρά του ενυδρείου ώστε να το στεγανοποιεί.
Μέσα σε κάθε μία έχω από ένα ζευγάρι λάμπες και το ballast τους ανάμεσά τους.
Στην πίσω "σκάφη" έχω από τη μία μεριά το ballast του ζεύγους που είναι εκει μέσα και απο την άλλη το ballast του ζεύγους με τα στεγανά ακροφύσια που είναι μέσα στο ενυδρείο και έχει και το πρόβλημα.
Στη φωτογραφία είναι η μία πλευρά με το πιο παλιο ballast, και έτσι ακριβώς είναι και στην άλλη άκρη με το άλλο.

Και οι δύο σκάφες αερίζονται. Η πίσω έχει τα ανοίγματα που περνάνε οι σωλήνες (εκτός και αν δεν περνάει αρκετά ο αέρας από αυτες) και τις μροστινές που δεν έχουν ανοίγματα τις κρατάω πάντα λίγο ανοιχτές.

Στην περίπτωση που ισχύει αυτό που μου είπαν για τη ζέστη, έχω την εξής απορία: Ολα τα υπόλοιπα φώτα δουλεύουν από τον Μάρτιο 12 ώρες την ημέρα. Τα νέα τα έχω ένα μήνα και δουλεύουν ακόμα 3-4 ώρες την ημέρα.
Γιατί μόνο τα νέα μου έχουν πρόβλημα?
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  DSC00013.JPG
Εμφανίσεις:  319
Μέγεθος:  36,3 KB  

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη CASPER : 01-11-06 στις 18:42
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,03614 seconds with 11 queries