Οκ,μια μια οι απαντησεις.
!) ο ασκτακος κατεληξε στα χερια μου (και στο ενυδρειο μου) αφου το ενυδρειο φιλου εκανε σοβαρη διαρροη και ο ιδιος ηθελε να τον ξεφορτωθει πετωντας τον.
2)Δεν ειπα ποτε πως θα του κοψω τις δαγκανες, ρωτησα τι θα γινει, μια και μου ειναι γνωστο πως τα κεφαλοποδα βγαζουν νεες με την αλλαγη κελυφους, αρα ηλιθιοι συσχετισμοι και παρομοιωσεις με ακρωτιριασμο ανθρωπων δε κολανε.
3)Προτεινα λιμαρισμα δαγκανων σαν λυση, μια και ουτε το ιδιο το ζωο δεν θα το καταλαβει ,εκτος αν εσυ klaz πονας και υποφερεις οταν σου κοβουν τα νυχια (αληθεια , μακελεμα το λες το κοψιμο των νυχιων σου?). Η παρομοιωση παλι με το κοψιμο τοων δοντιων ειναι παντελως ασχετη ,μια και ως γνωστο, στα σκυλια βαζουμε φιμωτρο. Οσο για τις φωνιτικες χορδες, το αφηνω εντελως ασχολιαστο.
4)Αν και το ενυδρειο μου ειναι τιγκα στις κρυψωνες, προχτες κλεινοντας τα φωτα εκατσα και παρατηρησα τον αστακο, ο οποιος το εριξε στα καρτερια προκειμενου να πιασει ψαρια,και οταν αυτα δεν απεδωσαν, αρχισε να χωνει τις δαγκανες του μεσα στην καρυδα οπου μου κοιμουνται 3 κλοουν. Κατοπιν τουτου, ο κακος του ενυδρειου διανυκτερευσε σε κουβα, και σημερα το πρωι παραδοθηκε σε φιλο φιλου που εχει ενυδρειο μονο με αστακους.
Τελος θεματος λοιπον, αρα και ο klaz θα πρεπει να βρει αλλα θεματα και αλλους συναδελφους χομπιστες να χαρακτηρισει αρρωστα και αρρωστους.
|