Φίλε dimitris21 τελικά μάλλον αυτό θα γίνει ΑΛΛΑ .... !
Ο ενθουσιασμός συνήθως δεν βγαίνει σε καλό....και καλό είναι ό,τι αγοράζουμε να το ελέγχουμε πολύ καλά για τυχών σπασίματα, φθορές κτπ...
Τι θέλω να πώ ?
Απλούστατα η μια η διπλή βάνα (αναγκάστηκα και την έβγαλα για να την πάω στο μαγαζί απο όπου αγοράστηκε προς αντικατάσταση) διαπίστωσα αφού την έβγαλα πως .. ή πρέπει να είναι ΚΑΚΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ή έχει χρησημοποιηθεί και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο !!!
Έχει σημάδια πάνω της λές και έχεις πάρει μια τανάλια και έχεις προσπαθήσει να την βγάλεις απο κάπου και σύν της άλλης οι βόλτες απο το ένα ρακόρ τον έχουν πάρει κανονικά .... βιδώνεις-ξεβιδώνεις ένα και το αυτό..
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ : OXI απο το μαγαζί που αγοράστηκε το φίλτρο, μια και εγω ο ίδιος έσκισα την ζελατίνα του κουτιού μέσα στο μαγαζί για να σφραγιστεί ή εγγύηση, αλλά απο την ίδια την EHEIM -?????- )
Τι να πώ δεν μπορώ να το καταλάβω πως έτυχε αυτό το πράγμα..
Μια προσπάθεια αλλαγής απο το κατάστημα αγοράς του φίλτρου θα την κάνω... αλλά άντε να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας και πως δεν το κατέστρεψα εγώ ..... anyway ....
Οπότε μαλλον για καινούργια βάνα με βλέπω ...
φίλε Tsikis και βρεγμένο το δοκίμασα, και στεγνό, και το σκούπιζα μια ώρα με πετσέτες, χαρτί κουζίνας, και ότι αλλο μπορούσα να βρώ για να το στεγνώσω ΤΕΛΕΙΩΣ .... και πάλι τίποτα ....
Αλλά αν συμπεράνουμε απο όσα έγραψα παρα πάνω ... τότε το βανάκι είχε γενικό πρόβλημα ....
Πόσο γκαντέμης μπορεί να είμαι άραγε ?