Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-10-06, 09:33
Το avatar του χρήστη Liolios
Liolios Ο χρήστης Liolios δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: N. Hρακλειο
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikman
Στο συγκεκριμένο ενυδρείο έχω δύο ενήλικα όσκαρ κόκκινα γύρω στα 17 εκατοστά που θέλω να πιστεύω ότι θα βγουν ζευγάρι στο τέλος και ένα πλατύστομο και αυτός καμιά 15αριά εκατοστά. Εκτός από το εσωτερικό φίλτρο έχω προσθέσει και το 2026 της eheim. Για υπόστρωμα άμμο από παραλία 2-3 πέτρες μέτριο μέγεθος και 1-2 ξύλα το ένα μοπάνι και το άλλο διαφορετικό με μία σύνθεση με ανούμπια στο πλάι. Υπάρχει μία βαλισνέρια μια echinodorous, αυτά. Το νερό είναι του δικτύου με 7.5 ph και μέτρια σκληρότητα 8-9gh. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
Με αυτά τα ψάρια βάλε τον 1500άρι κυκλοφορητή σε λειτουργία στο εσωτερικό σου φίλτρο. Αν κρατήσεις τα όσκαρ τότε σε βλέπω να βάζεις και τον 1000άρι σε λειτουργία με κάποιο αυτοσχέδιο φίλτρο. Όταν μεγαλώσουν δεν μπορείς να φανταστείς τι ποσότητα ακαθαρσιών παράγουν
Φαντάζομαι πως ξέρεις ότι τα όσκαρ ξεπερνούν τα 30 - 35 εκ. στο τελικό τους μέγεθος. Επίσης ο πλατύστομος, ανάλογα με το γένος και το είδος του, μπορεί να γίνει τεράστιος. Μάλλον θα πρέπει να σκέφτεσαι από τώρα για μεγαλύτερο ενυδρείο!

www.aquarist.gr/forum: το νέο φόρουμ του Π.Σ.Φ.Ε

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Liolios : 13-10-06 στις 09:35
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01940 seconds with 10 queries