Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Liolios
Εμένα πάλι, η γνώμη μου είναι να δώσεις τα παπαγαλόψαρα, μιας και είναι υβρίδια και ως ενσυνείδητοι χομπίστες είμαστε κατά αυτών των κινήσεων, και να βάλεις κάποιο άλλο είδος ή είδη. Φτιάξε λοιπόν ένα μεγάλο ενυδρείο (όσο μπορείς) σκέψου τι θα κάνεις με τα παπαγαλόψαρα και εμείς εδώ είμαστε 
|
Το θέμα με τα παπαγαλόψαρα έχει αναλυθεί και σε παλαιότερο ποστ. Όταν τα αγόρασα δεν γνώριζα λεπτομέρειες αλλά τα έχω αγαπήσει και δεν σκοπεύω να τα δώσω. Το γνωρίζω πως το χόμπι είναι εναντίον των υβριδίων και δεν σκοπεύω να ξαναγοράσω τώρα που έχω πληροφόρηση.
Ωστόσο στο καινούριο ενυδρείο τα παπαγαλόψαρα θα παραμείνουν οπότε θα ήθελα οι προτάσεις ν'αφορούν την υπάρχουσα κατάσταση + 3-4 ψάρια διαφορετικού είδους.
Ευχαριστώ.