Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #10  
Παλιά 08-10-06, 07:05
Το avatar του χρήστη mmbuna
mmbuna Ο χρήστης mmbuna δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 25-04-2004
Περιοχή: Άγιος Στέφανος
Μηνύματα: 402
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην mmbuna Αποστολή μηνύματος μέσω Yahoo στον/στην mmbuna
Προεπιλογή

Από ένα παλαιώτερο thread η συνταγή που ταΐζω τα δικά μου 2 χρόνια τώρα. Τελευταία έχω αντικαταστήσει τον αρακά με κολοκύθι και αγγούρι και επίσης έχω προσθέσει μια σκελίδα σκόρδο στην συνταγή.

Όλα ωμά, δεν βράζω τίποτα...

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mmbuna

"ΜΜBUNA Du-Jour" MDJ

0,5Kg μέρη σπανάκι,
0,5Kg μέρη αρακά,
0,5Kg μέρη καρότο,
0,5Kg μέρος γαρίδα (ολόκληρη),
2-3 παντζάρια (τις ρίζες μόνο)
100g Spirulinα Flakes
50g Multivitamin Flakes
5 κουταλάκια σκόνη πάπρικα,
1 αυγό ολόκληρο (οχι και τα τσόφλια ντε! )


1) Σπανάκι, αρακά, καρότα, γαρίδες και παντζάρια, όλα μαζί στο blender μέχρι να γίνουν όλα σχεδόν αλοιφή.


2) Ανακατεύουμε σε ένα μπώλ το παραπάνω, με τα Multivitamin & Spirulina Flakes, την πάπρικα, και το αυγό με το χέρι αργά!



3) Αφήνουμε το μίγμα να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου, και κατόπιν, προσθέτουμε λίγη (3 φύλλα) λιωμένη ζελατίνα σιγά σιγά.


4) Ανακατεύουμε πάλι (στο χέρι) μέχρι να γίνει ενα ομοιόμορφο μίγμα.


5) Τέλος, μοιράζουμε το μίγμα σε zip-lock σακουλίτσες τόσο ώστε κάθε μια σακούλα να έχει πάχος ~1 εκ ξαπλωμένη.


6) Kαταψύχουμε τις σακούλες και κάθε φορά 'σπάμε' όσο 'παγάκι΄χρειαζόμαστε για το κάθε feeding.


Η συνταγή βγάζει 4-5 μεσσαίες zip-lock σακούλες φαγητό, θεωρητικά αρκετό για έναν χρόνο (εξαρτάται από τον αριθμό των ψαριών -εγω έχω μέσο όρο 20 ενήλικα άτομα και καμμιά 10αρια νεογέννητα μέσα σε 400 λίτρα- και επίσης από την ποσότητα που ταίζει κανείς την κάθε φορά).

Οπότε ασχολούμαι μία φορά τον χρόνο και ταίζω 12 μήνες τους ψάρακες
__________________
eLearning Industry Learn all about Corporate eLearning


Γιάννης
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01409 seconds with 10 queries