Θέμα: Γειά σας!!!
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-10-06, 02:21
Το avatar του χρήστη Tkagem
Tkagem Ο χρήστης Tkagem δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Athens
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Tkagem
Προεπιλογή

Καλησπέρα φίλε Κολασμένε!Να σε καλοσωρίσω στην παρέα μας και να σου πώ τη γνώμη μου για τα ενυδρεία σου....
Συγνώμη που θα σε απογοητεύσω αλλά τα λίτρα σου είναι απελπιστικά λίγα εως μηδαμινά για τα ψάρια που φιλοξενείς μέσα.
α)Τα 100 λίτρα δέ κάνουν ούτε για το Γκάλαχερ μόνο του ο οποίος θέλει τουλάχιστον 400-500 λίτρα μόνος του,καθώς επίσης και το μαχαιρόψαρο αλλά και τα Πάκου.Αυτά τα ψάρια γίνονται τέρατα και θέλουν χιλιάδες λίτρα για να τα έχεις μαζί,κάτι που πάλι δέ θα ήταν σωστό γιατί αυτά τα ψάρια δέ πολυταιριάζουν μεταξύ τους.Ο αστακός από την άλλη λίγο τουρίστας εκεί μέσα,και στριμωγμένος...Οι πέτρες τώρα και η άμμος άν είναι από ελληνικά εδάφη τότε πιθανότατα είναι ασβεστιλιθικά και δέ κάνουν για τα ψάρια σου.
β)Για τα 40 λίτρα θα σου συνηστούσα να αφήσεις μόνο του το χρυσόψαρο,καθώς τόσο είναι η αναλογία για αυτό το ψάρι στα 40 λίτρα,και το κόϊ από την άλλη εκτός του ότι θέλει κι αυτό πολλά πολλά λίτρα γιατί μεγαλώνει εξίσου πολύ,δέν συνηθήζεται σε ενυδρείο καθώς είναι ψάρι που το παίρνουν συνήθως για λιμνούλες στις οποίες είναι και περισσότερο ευτυχισμένο.

Φίλε μου αυτά απο μένα,αν ξέχασα κάτι θα συμπληρώσω αργότερα.
Ελπίζω να μή πάρεις κατάκαρδα αυτά που σου λέω,καθώς είναι για το καλό σου....εξάλλου θα στα πούν και άλλοι πιό έμπειροι,και θα σου πούν και άλλα που εγώ να μήν ξέρω ή να έχω παραλείψει....
Καλή σου συνέχεια και λάβε υπ'όψην σου συτά που σου είπα για να λάβεις μέτρα πρίν αρχίσουν τα προβλήματα στα ενυδρεία σου....
Καλή σου Νύχτα....
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01341 seconds with 10 queries