Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #35  
Παλιά 03-10-06, 12:21
Το avatar του χρήστη jstiva
jstiva Ο χρήστης jstiva δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 27-10-2005
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μηνύματα: 139
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην jstiva
Smile

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Juan
Και με τις δύο σου απαντήσεις συμφωνώ !
Αυτό το κομμάτι όμως θα ήθελα να μου πεις γιατί δεν σου άρεσε.
Αυτό που με ενόχλησε όταν ρωτούσα διάφορα ως αρχάριος ήταν οι ελλειπείς απαντήσεις.
Κάποιος που έδινε μια τεκμηριωμένη απάντηση μου εξηγούσε περισσότερα και με έφερνε πιο κοντά στην όλη "φιλοσοφία" του ενυδρείου.
Σίγουρα δεν είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε αλλά γιατί το βλέπεις ως κάτι κακό ;
Ως 'τεχνικό' forum το να αποδεικνύεις αυτό που λες είναι λάθος ;

Φίλε juan
Ας υποθέσουμε ότι έχεις ένα πρόβλημα, μια απορία, κάτι τέλοσπάντων και το εκφράζεις εδω μέσα. Εμφανίζεται ο κ. Ασχετίδης σου δίνει μια λανθασμένη απάντηση που σε οδηγεί σε καταστροφή.... Την επόμενη φορά που θα έχεις πρόβλημα και το ξαναθέσεις εδώ, και πάλι απαντήσει ο κ. Ασχετίδης θα τον ακούσεις? Νομίζω πως όχι... Άρα αυτόματα, μόνος του ο κ. Ασχετίδης μπαίνει στο περιθώριο και οι υπόλοιποι τον αγνοούν.
Αυτό προσπαθώ να εκφράσω, ότι το δεν μπορεί να τεθεί μέτρο στο ποιός είναι αυτός που πρέπει να απαντά και ποιός όχι. Δεν υπάρχει σαφής τρόπος μέτρησης εμπειρίας, για αυτό και δεν είναι κατά την γνώμη μου σωστό να πούμε στον κ. Ασχετίδη να μην δίνει απαντήσεις γιατί θα μας πει ότι θίχτηκε προσβλήθηκε κλπ.
Ας κάνουμε λοιπόν αυτό που πολλοί κάνουν στα ενυδρεία τους, αφήνουν την φύση να βρει τις ισορροπίες...

Τις 2 ερωτήσεις που βρίσκονται στο τέλος του μηνύματος σου συγχωρησε με αλλα μάλλον δεν τις καταανοώ πλήρως...Είπα εγώ ποτέ ότι είναι λάθος να αποδεικνύεις αυτά που λες?

Φίλε caverman η ιστορία που λες είναι πέρα για πέρα πραγματική - την έχω ζήσει πολύ καλά. Ομως το συγκεκριμένο χόμπυ των ενυδρείων δεν νομίζω ότι προσφέρεται για κόντρες και διαπληκτισμούς - αν και αμα πηγαίνεις γυρεύοντας πάντα κάτι θα βρεις. Γι' αυτό επαναλαμβάνω αυτό που είπα και προηγουμένως:
Ας κάνουμε λοιπόν αυτό που πολλοί κάνουν στα ενυδρεία τους, αφήνουν την φύση να βρει τις ισορροπίες...

Νομίζω πως ότι είχα να πω το εξάντλησα, καλό είναι να μην προσθέσω περισσότερα, μην υποτεθεί ότι βρήκα ένα έξυπνο τρόπο να αυξήσω το νούμερο των post μου...

Οποιος θέλει κάτι ευχαρίστως να τα πούμε μέσω προσωπικών μηνυμάτων, ή και προσωπικά αν υπάρχει χρόνος και αν είναι έτοιμος να απαντήσει και σε μερικές από τις πάμπολλες απορίες μου...
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,03003 seconds with 10 queries