Η τιμή που τον πήρες είναι πολύ καλή.Εγώ τον δικό μου τον πήρα όταν ήταν 3εκατοστά και έκανε 45ευρώ.
Αν η σπηλιά έχει μήκος 20εκ. και φάρδος 10 τότε είναι σχετικά καλά.Το καλύτερο όμως θα ήταν να έβαζες και κάποιο μαλακό μεγάλο και φαρδύ ξύλο.Είναι λίγο δύσκολο να βρείς κάτι τέτοιο άλλα πραγματικά τους αρέσει.
Σχετικά με την τροφή που πήρες,καλή είναι,την έχω δει και έχει καλά χαρακτηριστικά.Αν όμως μπορείς,θα ήταν καλύτερο να μην τον ταίζεις με έτοιμες τροφές συχνά γιατί μπορεί να λένε οτι είναι για pleco που τρώνε άλγη όμως στην πραγματικότητα έχουν πολύ παραπάνω πρωτείνη απότι χρειάζονται αυτοί οι pleco με αποτέλεσμα να τους δημιουργούν προβλήματα όταν ταίζονται συχνά προκαλώντας συχνά το θάνατο.Γιαυτό είναι καλύτερα να του έχεις πάντα κάποιο λαχανικό ή φρούτο μέσα στο ενυδρείο το οποίο απλώς θα το ανανεώνεις όταν το φάει ή όταν αρχίζει να χαλάει συμπληρώνοντάς το 1-2 φορές την εβδομάδα με bloodworms.
Άμα τον είδες μια φορά,θα τον δείς και άλλη σύντομα.Φαινεταί πως αρχίζει να συνηθίζει το μέρος