Θέμα: Γαιωφαγοι
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-09-06, 22:45
Το avatar του χρήστη dr_yianni
dr_yianni Ο χρήστης dr_yianni δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Αθηνα
Προεπιλογή

Είναι κρίμα να μην μπορείς να συνεννοηθείς με ανθρώπους που υποτίθεται ότι έχουν μόρφωση και παιδεία αλλά τελικά να αποδεικνύεται ακριβώς το αντίθετο.
Σε αυτο εγω τωρα επρεπε να χαμηλωσω και παλι το κεφαλι και να το αποδεχτω ???
Μονο ενας κομλεξικος θα το συνεχιζε, και μαλιστα με αυτον τον τροπο. Δεν προσεβαλα ΠΟΤΕ κανεναν, απλα ειπα οτι υπαρχει σημαντικοτερο θεμα για ασχοληθουμε απο το αν καποιος ειπε, εστω και μια τοοοσο αισχρη βρισια, που μαλιστα ειχε και τελιτσες στη μεση, για γελια ειναι το θεμα πια.
Αλλα δεν ανεχομαι απο κανεναν μοδερατορα να προσβαλλει το επιπεδο και το επαγγελμα μου.
Ξανασημειωνω, πως ολο το σκηνικο συνεχιστηκε ακομα και μετα την συγνωμη μου, αρα συμπεραινω πως απλα ξυνεστε για καυγα.
Οσο για τον ιδιοκτητη, ευγε, αφου επιτρεπεις να προσβαλονται ετσι τα νεα σου μελοι. Και ευγε για την επιλογη σου στους μοδερατορες .
Τα συγχαρητηρια μου στον Αποστολη, τον μονο που προσπαθησε να ληξει το θεμα με τον ποιο ποιοτικο τροπο. Απλα αναρωτιεμαι αν αξιζει να ερθω να γνωρισω ατομα που μονο βοηθεια δεν θελησαν να δωσουν.
Δηλαδη κυριοι, και τελευταια φορα το ρωτω, ποσα συγνωμη θελατε για να το ληξετε ???

Page generated in 0,01362 seconds with 10 queries