Θέμα: Γαιωφαγοι
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-09-06, 13:36
Το avatar του χρήστη dr_yianni
dr_yianni Ο χρήστης dr_yianni δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Αθηνα
Thumbs down Ok

ΕΑΝ προσεξες, ζητησα συγνωμη για το υφος μου και ΕΑΝ προσεξες ειπα να τελειωσει το θεμα. Τωρα και εφοσον ΔΕΝ νομιζω οτι κανενας σου ζητησε να κανεις τον δικηγορο του Γιωργου, που ΔΕΝ νομιζω ουτε οτι ειχε την αναγκη δικηγορου για μια ισως παρεξηγηση που ηδη εχει λυθει-θελω να πιστευω-ουτε ηθελε καποιος να συνεχιστει το ιδιο θεμα, που καμια σχεση ειχε με την ουσια του προβληματος, εσυ που εχεις και τον τιτλο administrator ερχεσε απο το πουθενα να το ξαναρχισεις. Αυτο θεωρεις εσυ βοηθεια ? Η ειχε καποιο νομημα το μυνημα σου? Τι νεο μας ειπε? Τι καινουργιο προσεφερε στο μεχρι τωρα διαλογο, τι νεα πληροφορια προσεφερε ως προς την ουσια, για την οποια ανοιχτηκε το θεμα αυτο???Και στο κατω κατω της γραφης ΣΙΓΑ ΡΕ τη λεξη τη κακια, εδω ολοκληρη Πατουλιδου την ειπε, και τοτε ενοιωσες και υπερηφανεια. Σιγα τα ΩΑ !!! Ψαχνεστε για καυγα μου φενετε, πανω που ειπα πως βρηα κα μια ομαδα απο σοβαρα ατομα, με τα οποια μοιραζομαι το ιδιο HOBBY. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΕΜΕΝΑ, συγνωμη και παλι αν σας κουρασα. γεια σας, και σε σας, και στο συλλογο σας, που σας δινει και τιτλους και αξιωματα. Μπορειτε να συνεχιστε να προσφερετε τις βοηθειες σας στα ατομα που καλυπτουν τις προδιαγραφες σας, με γειασας και χαρα σας. Λυπαμαι πολυ για το επιπεδο που με αναγκαζετε να ριξω το διαλογο, αλλα δεν υπαρχει προβλημα, δεν προκειται να σας ενοχλησω αλλο δια της παρουσιας μου.

Page generated in 0,01536 seconds with 10 queries