Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GP250381
δηλαδη το ροντβαιλερ εχει αγρια ενστικτα και το ντοπερμαν οχι??συνελθετε...διαβαστε γιατι φτιαχτηκε το ντοπερμαν
|
νομίζω πως δεν χρειάζεται να συνέλθουμε από κάτι, έχω διαβάσει αρκετά και για τα 2 σκυλιά και η κοπέλα μου είναι στην κτηνιατρική όπου εκεί να δεις διάβασμα! αυτό με τον εγκέφαλο του ντόμπερμαν είναι καθαρά μύθος κι απορώ πως ακούγεται ακόμα και σήμερα, επίσης έχω δει άποιρες φορές πόσο κακό μπορεί να γίνει ένα ροτβάιλερ ακόμα και με τον ιδιοκτήτη του! βαριέμαι να σας λέω περιστατικά με γνωστούς μου. Αυτό το σκυλί θέλει πολύ έμπειρο ιδιοκτήτη.
το ντόμπερμαν δεν είναι ροτβάιλερ απλά περιέχει γονίδια του όπως και από άλλες 10 ράτσες. έχουν πάρα πολλές διαφορές. τα ντόμπερμαν όπως και τα πιτ-μπουλ γίνονται άγρια ΜΟΝΟ αν το επιδιώξει ο ιδιοκτητης από νεαρή ηλικία ή απλά δεν ξέρει από σκυλιά και τα κάνει έτσι άθελά του από κακή διαγωγή. αντιθέτως τα ροτβάιλερ το έχουν μέσα τους να μην "γουστάρουν" κανέναν άλλο εκτός από το αφεντικό τους και μερικές φορές μπορεί να του την "βγουν" κι αυτού...