Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-09-06, 18:53
Το avatar του χρήστη klaz
klaz Ο χρήστης klaz δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: εις την συμπρωτευουσαν....
Προεπιλογή

ευχαριστω gp.εχω βρεθει απο κοντα με τον παναγιωτη(discus man),και εχουμε συζητησει το θεμα(μεγαλο πλεονεκτημα που τον ξερω...)...και μετα απο καποιες κουβεντες prive με χομπιστες εδω μεσα αποφασισα το ολο συστημα να λειτουργει ημιαυτοματα,δηλαδη 2 δεξαμενες 250λιτρων εκαστη στο παταρι,μια για οσμωση με απλο φλοτεραλλα και ηλεκτρονικο,καθως και ηλεκτρομαγνητικη,και στη συνεχεια η δευτερη η οποια θα γεμιζει με το ''αχρηστο'' νερο το οποιο θα τροφοδοτει το καζανακι wc.ετσι θα εξοικονομω και το νερο ,και θα κανω και μεγαλυτερη οικονομια,οπως και λιγοτερη ζημια στο περιβαλλον(λογω μικροτερης καταναλωσης νερου)....στη συνεχεια απο τη δεξαμενη οσμωσης θα φευγει η παροχη του καθαρου νερου προς το ενυδρειο με μια μικρη βανα λιγο πριν το τανκ για το γεμισμα....το μπαστουνακι θα ειναι μονιμα μεσα,με αλλη μια βανα στην αποληξη λιγο πριν το σιφωνι για το αδειασμα.
αν και ημουν οπαδος των ηλεκτρονικων φλοτερ και μεσα στο ενυδρειο για φουλ αυτοματοποιηση,αλλαξα γνωμη στην πορεια,και για την μεγαλη χρηματικη δαπανη των εχτρα υλικων οπως πχ ηλεκτρομαγνητικες περισσοτερες...αλλα το πιο βασικο ειναι οτι επειδη στην περιοχη μου γινονται συνεχομενες πτωσεις τασης ρευματος,φοβηθηκα για ασταθεια του ολου συστηματος.... πολλες πλυμμηρες...και εμενα πανω σε μια πιρογα να κωπηλατω γρηγορα,οπως και απο πισω μου την πλαζ πανω σε αλλη να ζηταει διαζυγιο......

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klaz : 26-09-06 στις 18:55
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,02071 seconds with 10 queries