Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-09-06, 13:48
pet Ο χρήστης pet δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: ιλίσια
Προεπιλογή

Φίλε μου, βλέπω να έχεις κολλήσει την αρρώστια "ενυδρείο", σιγά σιγά η κατάσταση θα γίνεται όλο και χειρότερη, το λίιιιγο πιο μεγάλο ενυδρείο, σε κανά χρόνο θα είναι 300λτ. Στο λέω από πείρα, έτσι ξεκινάει η μόλυνση, με ένα μονομάχο και μια ανούμπια.
Επίσης θα σου πω ( είναι θέμα χαρακτήρα), ο δικός μου δεν θέλει κανέναν, στα 60 λτ, δε συζητάω τί θα γινόταν στα 20λτ. Οπότε μην πάρεις οποιοδήποτε άλλο ψάρι, αν δεν έχεις εναλλακτική που θα το βάλεις αν το αρχίσει στο κυνήγι. Άλλοι μονομάχοι είναι πιο δεκτικοί.
Σε σχέση με την τροφή, εκτός από αποξηραμμένο σκουλήκι, δοκίμασε Attison betta pro, είναι πολύ καλή, και φυσικά κατεψυγμένο σκουλήκι, που είναι πολύ καλύτερο. (όχι καθε μέρα όμως, μια φορά τη βδομάδα)

Τον δικό μου τον ταίζω και κανά κουνούπι άμα βρω, ζωντανή αρτέμια, grindals ζωντανά. Είναι λίγο υπερβολή όλα αυτά, από την άλλη όμως είναι σε πολύ καλή κατάσταση, και τον κρατάει σε εγρήγορση, γιατί αναγκάζεται να ψάξει την τροφή του.
Ζωντανές τροφές, (αν σου φαίνεται καλή ιδέα) μπορείς να βρεις στο σύλλογο. Και κανά κλάδεμα, (ίσως το Σάββατο αν προλάβω θα φέρω κι εγώ μια σακούλα), σίγουρα θα υπάρχει.

Αυτά, κι αν πας στο σύλλογο προσοχή! Είναι εξαιρετικά εθιστικό.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01373 seconds with 10 queries