Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-09-06, 08:38
accnt Ο χρήστης accnt δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: ΑΛΙΜΟΣ
Προεπιλογή Προσοχη Τωρα...

Προσοχή και μικρά βήματα για την συνέχεια.
Την μπλε λάμπα και βέβαια θα την σβήνεις το βράδυ και αυτή. Μπορείς να αγοράσεις τις φημισμένες γαλάζιες λάμπες για υπολογιστή και με αυτές να κάνεις το φεγγαρόφως. Αυτό έχω κάνει εγώ.

Ο βράχος φαίνεται καλός αν και λίγο συμπαγής. Αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Τα μανιταράκια που έχει πάνω τώρα για αρχή είναι οκ. Μπορεί όμως να γίνουν μεγάλη πληγή σε ένα ώριμο ενυδρείο με SPS. Παράδειγμα το δικό μου ενυδρείο που τα κυνηγάω να τα εξοντώσω, αλλά ξαναφυτρώνουν σαν… μανιτάρια! Κράτα τα βέβαια τώρα (ζωντανεύουν το ενυδρείο) απλά να ξέρεις τι παίζει.

Οι βράχοι δίπλα τι είναι? Μου μοιάζουν σαν διακοσμητικοί. Αν είναι έτσι βγάλτους γιατί μόνο χώρο πιάνουν. Αν δεν θες να διαθέσεις λεφτά για ψόφιο βράχο (ζωντανό θα βάλεις ακόμα μερικά κομμάτια) βρες τουλάχιστον τραγάνες.

Η θερμοκρασία μπορεί να πάει και μέχρι 28 C(για καλοκαίρι) όταν έχεις κοράλλια.

Προσοχή με τι φωτοπερίοδο για να μην έχεις ξεσπάσματα άλγης. Δεν ξέρω αν ο βράχος σου στο μαγαζί που τον πήρες είχε φως ή όχι. Αν είχε τότε οκ. Αν ήταν όμως στο σκοτάδι, πρέπει να προσαρμοστεί στο φως σιγά σιγά.
Το φως σου είναι ο.κ.

Για στρώσιμο καλύτερα να έβαζες ένα bicolorblenny. Είναι αρκετά ωραίο ψάρι με πολύ περίεργη συμπεριφορά (έτσι όπως τρυπώνει στον βράχο).
Εγώ δεν θα έβαζα ποτέ μου κλόουν σε ενυδρείο reef, εκτός και αν ρισκάριζα λίγο μετέπειτα με την προσθήκη μιας ανεμώνης. Κλόουν χωρίς ανεμώνη ίσον τίποτα.

Page generated in 0,01477 seconds with 10 queries