Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 31-08-06, 08:35
Το avatar του χρήστη Μάγγος Θωμάς
Μάγγος Θωμάς Ο χρήστης Μάγγος Θωμάς δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Μάγγος Θωμάς
Προεπιλογή

Έτσι όπως βλέπω το φίλτρο αν αδειάσει το διαμέρισμα της αντλίας τότε σημαίνει πως το νερό μετά το μακαρόνι έρχεται απευθείας στην αντλία και απο κεί στο ενυδρείο ... ουσιαστικά δηλαδή παρακάμπτει τις βιόμπαλες. Ακόμα και έτσι βιολογία υπάρχει άρα όντος δεν "κάθεται" η βάρκα ... απλά παλαντζάρει λίγο

Δεν παρακάμπτει κανένα διαμέρισμα η ροή του νερού, βγάλε απο το τελευταίο φυσίγγιο (διαμέρισμα) μερικές βιόμπαλες και το καπάκι του και βάλε το φίλτρο να δουλέψει .................... παρατηρείς ............. η ροή στην χειρότερη περίπτωση είναι απο το χαμηλό σημείο της γρίλιας στο πλάι του φυσιγγίου
Εσύ στο τελευταίο διαμέρισμα έχεις τις βιόμπαλες φαντάσου πόσο ποιό έντονο ήταν σε εμένα με supstrat ..!!!???

Ο άνθρακας όντως ο,τι αποροφήσει το αδειάζει πάλι μετά απο κάποιο διάστημα. αλλά ποτέ δεν έχω κάνει χρήση φαρμάκων, χημικών και γενικά ούτε κάν χρώμα απο το οτιδήποτε δεν χρειάστηκε να αποροφήσει....άρα είναι καθαρός απο "ξένες" ουσίες ....

Ξένες ουσίες έχει και το νερό που κάνεις τις αλλαγές .....!!!

τώρα όσο αφορά το σφουγγάρι είχα κάνει ένα μπλέ έτσι όπως λες και όντος άνοιξε τρύπα στην μέση για τον σωλήνα .. απλά ήταν σε τετράγωνο σχήμα και δεν είχα κάνει την καμπύλη

πάρτο λίγο με ένα κοπίδι ή ένα ψαλίδι .......... κούρεψέ το

Όπως και να έχει απο το εν λόγο φίλτρο έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος... απλά μου την "χαλάει" αν κάθε μέρα πρέπει να είμαι με ένα μπουκάλι νερό απο πάνω ...

Ναι πράγματι είναι καλό αλλά μπορώ να σου πώ τώρα ποιά ότι δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα εξωτερικό

Don't Panic (<-----In Big Friendly Letters)
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01382 seconds with 10 queries