Θέμα: Nano fish only?
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #23  
Παλιά 04-08-06, 08:31
accnt Ο χρήστης accnt δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 08-03-2003
Περιοχή: ΑΛΙΜΟΣ
Μηνύματα: 3.097
Προεπιλογή

Για το στήσιμο των βράχων έχω κάποιες ενστάσεις. Βέβαια οφείλω να ομολογήσω ότι το κομμάτι είναι τεράστιο και δύσκολα μπορείς να κάνεις σωστή δουλειά. Δεν ξέρω το βλέπω το ενυδρείο σαν ένα τεράστιο μπλόκι (βράχο)!
Λέω τώρα ότι ίσως στη θέση σου να έκανα διαφορετικό aquascaping. Δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου, εγώ ΙΣΩΣ έσπαγα κάποια κομμάτια βράχου για να διαμορφώσω σωστά. Δεν λέω να το κάνεις όμως. Απλά είναι πολύ ψιλό στο κέντρο και δεν ξέρω τι και πως θα μπορέσεις να βάλεις.
Τα ζωύφια αυτά είναι κοπήποδα και είναι καλό να υπάρχουν. Δεν είναι αρτέμιες. Θα αποτελέσουν πηγή τροφής για τα (ορισμένα) ψάρια σου.
Τα σκουληκάκια αποτελούν μέρος του ζωντανού σου βράχου. Εκτός από σπάνιες περιπτώσεις δεν έχεις να φοβηθείς τπτ.
Ο ερημίτης αυτός δεν είναι redleg. Αυτοί είναι πολύ μικροί και με κατακόκκινο σώμα. Είχα και εγώ κάτι παρόμοιους οι οποίοι όμως ήταν άκρως επιθετικοί και τους έδιωξα.
Ο σκίμερ καλό θα είναι να μην διακόπτεται η λειτουργία του γιατί η υδάτινη στήλη που θα έχει δημιουργηθεί καταρρέει με αποτέλεσμα τα οργανικά στοιχεία που θα έχουν συσσωρευτεί στην κορυφή της (πριν καταλήξουν στο δοχείο περισυλλογής) επανέρχεται στο νερό και για να ξαναδημιουργηθεί θέλει χρόνο. Δηλαδή δεν είναι σωστό να γίνεται καθημερινή διακοπή του σκίμερ. Αραιά και που, δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα όμως.
__________________
small minds just talk about people, medium minds talk about things, but the great minds talk about ideas...
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,02773 seconds with 10 queries