Θέμα: Nano fish only?
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-08-06, 22:10
joman Ο χρήστης joman δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: Βελγιο
Προεπιλογή

Πραγματικά, πολύς θόρυβος.
Εσείς πως τα αντέχετε ρε παιδιά, τα έχετε σε ηχομονωμένο χώρο;
Πάντως εντάξει, πήγα σήμερα και μου το άλλαξε, πήρα το TUNZE Nano DOC Skimmer 9002
Ευτυχώς κατάφερα μετά από πολλά πειράματα και αλχημείες να κάνω το ποτήρι να χωρέσει από το άνοιγμα στο καπάκι.
Από χώρο δεν με ζόρισε, στήριξα και το κομμάτι του μεγαλύτερου βράχου στην μπροστινή μεριά του, και σχεδόν ούτε φαίνεται.
Το κακό είναι πως κάθε φορά που θέλω να ανοίξω το καπάκι, θα πρέπει να βγάζω το ποτήρι, δε γινόταν αλλιώς.
Ευτυχώς που υπάρχει δηλαδή και ένα ακόμα άνοιγμα στη μπροστινή πλευρά για να ρίχνω την τροφή, έτσι δεν θα χρειάζεται να το βγάζω κάθε μέρα.
Κάπου διάβασα και εγώ ότι αν δεν υπάρχουν πολλά ψάρια(που έτσι και αλλιώς δεν πρόκειται να υπάρξουν πάνω από 2-3 μικρά), μετά από κάμποσο καιρό, και όταν ο ζωντανός βράχος κάνει στο μέγιστο τη δουλειά του βιολογικού καθαρισμού, μπορεί το ενυδρειάκι να γυρίζει και χωρίς καθόλου Skimmer.
Υπ όψη, έβαλα ακόμα 5,5 κιλά σήμερα, σύνολο 16!
Ε, για τα λίτρα είναι πάνω και από αρκετός!
Θα ανεβάσω και μια νέα φωτό με την πρώτη ευκαιρία.
Επόμενο βήμα;
Έφτασε ο καιρός να βάλω και κανένα ψαράκι ή όχι ακόμα;
Είδα και ένα ακόμα πολύχρωμο ψαράκι σήμερα που πέρασα από το μαγαζί, μανδαρίνος νομίζω λέγεται.
Είναι από τα σχετικά εύκολα ή δεν προτείνεται για αρχάριους; και θέμα μεγέθους φυσικά, αυτά που είδα θα ήταν 4-5 εκατοστά.
Μετρήσεις αύριο, να καθαρίσει λιγάκι και από την ομίχλη που έπεσε μετά από τόσες επεμβάσεις.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01336 seconds with 10 queries