Μόλις σήμερα διάβαζα στο
www.spirulina.gr για τις μεθόδους ξήρανσης της σπιρουλίνας. Εφαρμόζουν την φυσική ξύρανση σε χώρο με μικρή υγρασία.
Αν και το σπανάκι σε σύγκριση με την σπιρουλίνα είναι πολλές φορές υποδεέστερο δεν είναι κάθε εποχή διαθέσιμο. Επίσης πιστεύω ότι με ένα καλό ζεμάτισμα σε βραστό νερό απομακρύνονται αρκετά και τα σχετικά φυτοφάρμακα και άλλα παράσιτα.
Επίσης καλή ιδέα για τέτοιου είδους αποξυραμένες τροφές είναι η εμβάπτιση σε υγρές βιταμίνες πριν τό μπλούμ...(κάπου εδώ μέσα το διάβασα

)