Θέμα
:
ενυδρείο για ιππόκαμπους
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
#
9
29-06-06, 15:52
Θανάσης
Senior Member
Εγγραφή: 15-06-2006
Περιοχή: Χολαργός
Μηνύματα: 464
Συγνώμη που άργησα να απαντήσω αλλα η ΔΕΗ μαςπαιζει παιχνιδια
Παράθεση:
ΙΜΟ καλα κανει και το ψαχνει ο φιλος Θανασης, και αφου γουσταρει θαλασσινο και ιπποκαμπους (ειναι πραγματικα υπεροχοι) καλα θα κανει να το ξεκινησει οταν θα ειναι ετοιμος. Απλα πιστευω πως υπαρχουν πιο σημαντικα πραγματα να ασχοληθει απο το υψος του ενυδρειου. Μερικα απο αυτα ειναι η διατροφη τους, οι πιθανες ασθενειες που θα προκυψουν (καλο ειναι να εισαι προετοιμασμενος), το πως πρεπει να ειναι στημενο το μικροπεριβαλλον στο οποιο θα φιλοξενηθουν, οι βασικες παραμετροι του θαλασσινου νερου, πως τις κραταμε σταθερες και τι πρεπει να προσεχουμε και χιλια δυο αλλα πραγματα.
Εδώ και δθό μηνες "δεν κανώ τιποτε αλλο" εκτος απο το να ψαχνω πληροφορίες για τους ιππόκαμπους και πιστευω πως προετιμάζομαι αρκετά καλα
Επίσης στεινω εδώ και τρεις βδομάδες το ενυδρειο που θα τος φιλοξενισει απο τον Σεμπτεβριο-Δεκέμβριο και τωρα ειναι αργα για ενυδρεια με 1μ υψος(αλλα έτσι κιαλιος δεν νομίζω να επερνα ενα τόσο ψηλό ενυδρειο καθώς δεν θα χόραγε και δεν θα χρειαζόταν αποσο ξερω)
__________________
Θανάσης
Εμφάνιση Δημόσιου Προφίλ
Αποστολή προσωπικού μηνύματος στον/στην: Θανάσης
Επίσκεφθείτε την ιστοσελίδα του χρήστη Θανάσης!
Αναζήτηση όλων των μηνυμάτων του χρήστη: Θανάσης
Page generated in
0,01406
seconds with
10
queries