Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #39  
Παλιά 25-06-06, 13:04
Το avatar του χρήστη mgiokas
mgiokas Ο χρήστης mgiokas δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 16-02-2006
Περιοχή: Άνω Καλαμάκι
Μηνύματα: 49
Προεπιλογή Καλημέρα Γιώργο!

Που είσαι βρε παλιοσειρά?.. Θα ήθελα να πώ ότι η γνωριμία με τον Γιώργο, εκτός από ενδιαφέρουσα ήταν και συγκινητική. Μου θύμησε τη θητεία μου στο Πολεμικό Ναυτικό και συγκεκριμένα στα υποβρύχια 10 χρόνια πριν, στη μεγάλη οικογένεια του Ναυστάθμου Σαλαμίνας, σε εκείνη την δύσκολη περίοδο (Ίμια).

Για να επανελθουμε στα δικά μας, η δουλειά σου Γιώργο είναι κατασκευαστικά ενδιαφέρουσα (αν και λίγα λίτρα όπως σου είπα) και φυσικά
πολύ προσεγμένη... Μου άρεσε πολύ και είμαι εδώ για να βοηθήσω τόσο στο στήσιμο, όσο και στο στρώσιμο και την επιλογή ψαριών.

Θα ήθελα να εκφράσω και εγώ (μετά τη συζήτηση που είχαμε στο γραφείο μου) την απόλυτη δυσαρέσκεια και παντελή έλλειψη εμπιστοσύνης που έχω πλέον για αρκετούς «επαγγελματίες» του χώρου, των οποίων ο μόνος σκοπός είναι να τους τα σκάμε, μέσα από «τεχνικές» και «μοντίφες» που έχουν επινοήσει... Επίσης, η τάση πολλών εδώ μέσα να είναι στημένοι με την καραμπίνα στη γωνία και το μόνο που έχουν να πουν είναι παντα ένα ΚΑΚΟ λόγο, χωρίς λόγο...

Θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους φίλους ότι σε 3-4 ημέρες (Γιώργο ετοιμάσου, έχουμε δουλίτσα) ο nickrobo (το κουνιαδάκι) εκτός της νέας παρτίδας ενυδρείων, φέρνει και μία σειρά chiller 1/8, 1/4 και 1/2 ίππων με άριστες προδιαγραφές (πιστοποιητικά, ποιότητα και υλικά κατασκευής) και τιμές... καμμία σχέση!!! Φυσικά, μετά από εκτεταμένες δοκιμές και τεστ στο δείγμα, θα τοποθετήσω εντός των ημερών και εγώ ένα στο 360άρι μου και θα σας το παρουσιάσω. Επίσης, σύντομα θα παρουσιαστεί το 1000άρι, όπως είχε αναφέρει ο nickrobo (ετοιμάζουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες). Για περισσότερα, απευθυνθείτε στον ίδιο.

Το βιντεάκι από το ενυδρείο μου το βάζεις όποτε θέλεις φίλε Γιώργο. Ενημέρωσε με να το δω και εγώ!

Αυτά τα νέα για την ώρα. Θα τα ξαναπούμε όταν έχουμε νεότερα (σύντομα ελπίζω).
__________________
360 lt Malawi Cichlids Aquarium
http://www.tsamisaquarium.com/Selide.../ParGiokas.htm

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mgiokas : 25-06-06 στις 13:11
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,02961 seconds with 10 queries