Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-06-06, 21:39
Το avatar του χρήστη melitropos
melitropos Ο χρήστης melitropos δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Αθηνα, Ν. Σμυρνη
Αποστολή μηνύματος μέσω ICQ στον/στην melitropos
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dimitris21
Για πες μας όμως εντυπώσεις στην συνέχεια της γνωριμίας με τα άτομα που ήταν εκεί γιατί σίγουρα υπάρχουν και άλλα άτομα που ίσως ντρέπονται και σίγουρα είναι κρίμα να μην έρχονται για αυτό.
Ίσος είναι ευκαιρία να κατατεθούν εδώ οι εντυπώσεις των νέων που έρχονται στο χώρο για να παίρνουν θάρρος και οι υπόλοιποι.
Ολα ξεκινησαν εκεινο το απογευμα του Σαββατου μετα την πρωτη φορα...
....μου εδειξαν την αποθηκη (πολυ κακο αυτο)....
μετα με καλοπιαναν με κλαδεματα....μετα μου δωσαν και ψαρια...
μετα μου ειπαν οτι θα τσονταρουν να παρω εκεινο το καμπριο που θελω
....πολυ καλα παιδια !!!

υπαρχει καλο κλιμα γενικα...βεβαια μπορει να μην κολαμε ολοι μεταξυ μας αλλα ολα ειναι καλα και οσο περνα ο καιρος γινονται ακομα καλυτερα...
εγω παντα εχω να πω κατι με ολους αλλωστε μου αρεσει οτι δεν μιλαμε απαραιτητα μονο για ψαρια αλλα η βοηθεια και η γνωση που αποκομισα απο εκει ειναι μεγαλη.
επισης μου αρεσει ο χωρος...εχει μπαρακι...χαμηλα τραπεζια κτλ αναπαυτικα καθισματα καθαρη τουαλετα (σημαντικο)...ειναι μια διαφορετικη ωραια βολτα για μενα...
τωρα που εγιναν τα νεα ενυδρεια ειναι ακομα πιο ομορφα...ενα θα πω ...οι περαστικοι που περνουν μας χαζευουν....(οχι σχολια παρακαλω) το ιδιο και εμεις

εγω θα ελεγα το εξης...ας ερθει καποιος/α και αν δεν εχει καλες εντυπωσεις ας μην το ξανακανει...

με εκτιμηση στο Δ.Σ και τα μελη και ...μη μελη(ακομα)

επισης ερχονται ακομα και με τα υπολοιπα pet τους οσοι θελουν....παιδια , σκυλια κτλκτλ ολα ευπροσδεκτα!!!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη melitropos : 20-06-06 στις 21:44
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01753 seconds with 10 queries