Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #5  
Παλιά 16-06-06, 12:40
Το avatar του χρήστη Μάγγος Θωμάς
Μάγγος Θωμάς Ο χρήστης Μάγγος Θωμάς δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 13-12-2004
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μηνύματα: 164
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Μάγγος Θωμάς
Προεπιλογή

Οι δίσκοι προτιμούν την "συντροφιά" των πολλών. Θέλουν να είναι σε ομάδες τουλάχιστων τεσσάρων εκτός και αν είναι ζευγάρι. Τα λίτρα σου μπορούν οριακά να υποστηρίξουν τέσσερα άτομα.

Αναφέρεις ότι έχεις ένα θυλικό και ένα αρσενικό. Πώς το γνωρίζεις αυτό ??? Είναι ενήλικα τα ψάρια και τα αγόρασες ώς ζευγάρι ή σου το είπαν απο το κατάστημα ....... !!!

Θα πρέπει εκτός το μετήσεων που αναφέρεις να αγοράσεις και τεστάκια για kh & gh. Πολύ σημαντικός παράγοντας στην διατήρηση δίσκων είναι και οι σκληρότητες του νερού και η ποιότητα του. Ποιά είναι η ρουτίνα των αλλαγών νερού που ακολουθείς ???? Πολύ απο εμάς φτάνουν σε εβδομαδιαία αλλαγή το 50% του νερού. Must have είναι και η αντίστροφη όσμωση αν το νερό του δυκτίου σου είναι σκληρό.

Αναφέρεις επίσης ότι δεν τρώνε. Ρώτα τί τους τάιζε το κατάστημα που τους είχε και δοκίμασε να τους προσφέρεις το ίδιο. Μπορεί να είναι περίεργοι με την διατροφή τους ή να μην έχουν προσαρμοστεί ακόμη (πάρα πολύ πιθανών) τελείως.

Αν το μόνο "σύμπτωμα" που παρουσιάζουν είναι ότι δεν τρώνε, γνώμη μου είναι να κάνεις λίγες μέρες υπομονή χωρίς να προσθέσεις αλάτι και χωρίς να ανεβάσεις θερμοκρασία που δεν μας λές και που είναι τώρα !!!!

Θωμάς
__________________


Don't Panic (<-----In Big Friendly Letters)
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01685 seconds with 10 queries