Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-05-06, 14:12
Το avatar του χρήστη Strahos
Strahos Ο χρήστης Strahos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DimmyF
Πέρα από το αντιαισθητικό της κατασκευής (ας πούμε ότι το κρύβουμε επιμελώς) δεν κατάλαβα γιατί να γεμίσεις το δοχείο και να το γυρίσεις ανάποδα??

Δε θα μπορούσες να βάλεις όρθιο το δοχείο και να του ανοίξεις μία τρύπα στο κάτω μέρος?

Και το σωληνάκι αέρα να το περάσεις από το πάνω μέρος και να βάλεις και μία βαλβίδα για το γέμισμα του δοχείου σου.

Επείδη αρχίζει κ μ'αρέσει η κατασκευή σου (τουλάχιστον θεωρητικά ) έχω να προτείνω κ κάτι: στην πράσινη σωλήνα (πλήρωση ενυδρείου) βάζεις μία ηλεκτροβάνα την οποία τροφοδοτείς μέσω χρονοδιακόπτη για τυχον...απρόοπτα..!

Επειδή δεν είμαι καλός στα σχέδια αν θες συνεχίζουμε με pm
Α! και δε θα ζητήσω ποσοστά από την πώληση της πατέντας......(πολλά)

Φιλικά, Δημήτρης!

δοχείο το γυρίζω ανάποδα για να μην έχουμε περίπτωση εισροής αέρα από το καπάκι σε καμία περίπτωση

μπορείς να γεμίζεις το δοχείο όπως το έβαλα, έχω σκεφτεί κι άλλη πατέντα η οποία θέλει πάλι σκαρίφημα για να την εξηγήσω, όποιον τον ενδιαφέρει η κατασκευή μπορώ να του το δείξω μέσω ποστ πάλι

η ηλεκτροβάνα με χρονοδιακόπτη δεν καταλαβαίνω που χρειάζεται αφού το νερό θα αδειάζει όταν πέφτει η στάθμη του ενυδρείου και θα αδειάζει ακριβώς τόσο νερό ώστε να επανέλθει η στάθμη στο σημείο που ορίζουμε με το λαστιχλακι για αέρα

επίσης αν είναι να βάλουμε ηλεκτροβάνα και βαλβίδα με κίνδυνο να έχουμε εισροές αέρα καλύτερα να δώσουμε τα λεφτά για δοχείο και κατασκευή για να μπορέσει να σταθεροποιηθεί φλοτέρ σαν αυτό που έχουν τα καζανάκια

η κατασκευή μπορεί να έχει μια χαρά εμφάνιση αν γίνει με τα κατάλληλα υλικά και το δοχείο καλύπτει ολόκληρο το βαρελάκι. για τους μερακλίδες μπορεί να γίνει και ολόκληρο από πλέξι γκλας χωρίς βαρελάκια και τέτοια
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01472 seconds with 10 queries