Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-05-06, 07:00
Το avatar του χρήστη nikman
nikman Ο χρήστης nikman δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Χανιά
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην nikman Αποστολή μηνύματος μέσω Yahoo στον/στην nikman
Προεπιλογή

Αγαπητέ klaz ευχαριστώ για τις υποδείξεις σου. Ναι έχεις δίκιο από ότι έχω διαβάσει κι εγώ στο G.A.B το μέγεθος που θα αναπτύσσει το φροντόζα δεν θα συμβαδίζει με τα λίτρα μου. Υπάρχει η σκέψη για το μέλλον η αγορά ή η κατασκευή ενός μεγαλύτερου ενυδρείου εφόσον τα πάω καλά με το είδος αυτό του ψαριού. Αλλιώς τα ψάρια θα επιστραφούν. Τώρα με το φωτισμό πήγα χτες το απόγευμα και πήρα δύο λάμπες blue skyτης sera και θα αντικαταστήσω σήμερα τις υπάρχουσες. Αρχικά ζήτησα deepseaαλλά δεν είχε. Ίσως βγουν καλύτερες αυτές ίδωμεν. Να θυμίσω ότι δεν έχω φυτά και ούτε σκοπεύω να βάλω. Την αλλαγή την κάνω για αισθητικούς λόγους αλλά και διότι πιστεύω ότι οι υπάρχουσες λάμπες έχουν πολύ ένταση και στρεσάρουν τα ψάρια. Μέσα στο ενυδρείο έχω τα δύο φροντόζα και ένα γατόψαρο βεντούζα (γλείφτη).το νερό είναι αρκετά σκληρό GH16 KH12 και ΡΗ8+ θερμοκρασία στο 26. Αυτά ευχαριστώ και πάλι και αν υπάρχει κάποια παρατήρηση σχετικά με το φωτισμό δεκτή.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,02007 seconds with 10 queries