Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panos73
|
Δεν το βρίσκω περίεργο, είναι συνηθισμένη πρακτική η προσθήκη μαγειρικής σόδας από την στιγμή που δεν έχουμε τις σκληρότητες ή το ΡΗ που θέλουν.
Και κουφό δεν είναι καθώς είναι μεν ανεκτικά σε κάποια επίπεδα αλατότας, αλλά μην ξεχναμε ότι είναι ψάρια γλυκού νερού.
Με την προσθήκη αλατιού σε εβδομαδιαία βάση με σκοπό το ανέβασμα των τιμών θα υπάρξει καποια στιγμή μεγάλη συγκέντρωση και τότε θα γίνει η ζημιά.
ΓΑΥΡΕΕΕΕΕΕ ....... μίλα.