Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #4  
Παλιά 25-05-06, 13:55
Το avatar του χρήστη halvas69
halvas69 Ο χρήστης halvas69 δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 14-12-2002
Περιοχή: Πάτρα - Αγυιά
Μηνύματα: 3.447
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην halvas69 Αποστολή μηνύματος μέσω Yahoo στον/στην halvas69 Send a message via Skype™ to halvas69
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panos73
Διαβαστε αυτο το αρθρο για κιχλιδες malawi.
Μου εκανε εντυπωση οτι προτεινει να χρησιμοποιειται σοδα και οχι αλατι γιατι αυτο μακροπροθεσμα προκαλει βλαβες στα εσωτερικα οργανα των ψαριων.Τι κουφο ειναι αυτο;
http://www.fishfantasyworld.co.za/ma...ingmalawis.htm
Δεν το βρίσκω περίεργο, είναι συνηθισμένη πρακτική η προσθήκη μαγειρικής σόδας από την στιγμή που δεν έχουμε τις σκληρότητες ή το ΡΗ που θέλουν.
Και κουφό δεν είναι καθώς είναι μεν ανεκτικά σε κάποια επίπεδα αλατότας, αλλά μην ξεχναμε ότι είναι ψάρια γλυκού νερού.
Με την προσθήκη αλατιού σε εβδομαδιαία βάση με σκοπό το ανέβασμα των τιμών θα υπάρξει καποια στιγμή μεγάλη συγκέντρωση και τότε θα γίνει η ζημιά.
ΓΑΥΡΕΕΕΕΕΕ ....... μίλα.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01762 seconds with 10 queries