Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-04-25, 18:54
Sulfuras Ο χρήστης Sulfuras δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: Περαμα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Irakles Εμφάνιση μηνυμάτων
Την ψαροσυνθεση την έκανες γιατι σου αρέσουν τα ψαράκια αυτά ή το είδες κάπου??? Όλα έχουν να κάνουν με τις μετρήσεις, την βιολογία του ενυδρείου ώστε να μην κρεμάσει και αρχίσεις να έχεις απώλειες!!! Ένα ώριμο ενυδρείο μπορεί να αντέξει κάτι παραπάνω... Αλλά θα πρέπει να έχεις ρουτίνες και μετρήσεις για να προλάβεις το κακό... Αν σου αρέσουν οι καρδινάλιοι εγώ θα πρόσθετα σταδιακά 5-5 και εφόσον πάνε καλά οι μετρήσεις!!!

Οι καρδιναλιοι μου άρεσαν από τα κοπαδοψαρα , Otto,amano,nerite τα έβαλα για να βοηθάνε με τις αλγες και να υπάρχει και μια διαφοροποίηση ήθελα να βάλω και μερικά Corydoras αλλά μου είπαν όλοι να περιμένω να ωριμάσει ο βυθός,
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Κ Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν υπαρχει σαφης αριθμος αφου καθε συστημα ειναι μοναδικό οσο αφορα τις παραμέτρους! Εγώ θα πρόσθετα ψαρια σταδιακά ωστε να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες απότομα δινοντας στο φίλτρο τον χρόνο να προσαρμοστεί! Γενικά μόλις δεις να "τσιμπάνε" τα νιτρικά προς τα πάνω είναι μια ένδειξη ότι αρχίζει να υπάρχει υπερπληθυσμός οποτε παρακολουθείς και ανάλογα πράττεις όσο αφορά τις αλλαγές νερού! Πρόσεχε όμως γιατί με τις εισαγωγές ψαριών χωρίς καραντίνα ρισκάρει την υγεια των ψαριών.. διάβασε εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=53106 πιο πολλές λεπτομέρειες.

ΕΙ με μηδενικά νιτρικά δεν γίνεται ... Το estimative index πρόκειται για ένα πρόγραμμα λίπανσης που παρέχει τα πάντα στα φυτά με μια μικρή υπερβολή ... Διάβασε εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=38462 περί λίπανσης και ποια είναι κατάλληλη ανά περίπτωση...
Είναι και η δική μου απορία, ενώ τα φυτά ευδοκιμούν το monte carlo , και η h'ra θέλουν εβδομαδιαία κλαδέματα και microsorum και οι anubias κανονικά ή κάνω λάθος τις μετρήσεις ή πρεπει να ανεβάσω και άλλο τις δόσεις

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sulfuras : 22-04-25 στις 18:54 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01473 seconds with 10 queries