Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-04-25, 08:35
Monomachos Ο χρήστης Monomachos δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Κλεόβουλος Εμφάνιση μηνυμάτων
Να 'σαι καλά φίλε και να χαίρεσαι το ενυδρείο σου!
Το ξεκίνημα σ' αυτό το μαγικό χόμπυ είναι βασικό και το ταξίδι μεγάλο
Ευχαριστώ!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Pritanis Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλη αρχη, απλα δεν κρατηθηκες κι εσυ και το μπουκωσες το ενυδρειο.... Ειναι πολλα τα ψαρια σου για 30 λιτρα....πραγμα που σημαινει οτι θελει μεγαλη προσοχη να μην σου ξεφυγει η κατασταση..... Γενικα να εχεις στο νου σου οτι οσο λιγοτερα ψαρια βαζεις σε περισσοτερα λιτρα , τοσο πιο ανεκτικο σε λαθη και παραλειψεις ειναι το ενυδρειο σου......Θα σου προτεινα σε αυτα τα λιτρα να εβαζες μονο ενα ζευγαρι μονομαχων και να πειραματιζοσουν με την αναπαραγωγη του....Ειναι πολυ ομορφη εμπειρια ....
Ωχ, αλήθεια, θεωρούνται πολλά; Πόσα έπρεπε να έχει σε σχέση με αυτά που ανέφερα στα 30lt, μόνο τον μονομάχο; Εγώ για να είμαι ειλικρινής για έναν μονομάχο πήγα και ακολούθησα τις προτάσεις του ανθρώπου εκεί (π.χ. τα γατόψαρα είναι για να "καθαρίζουν" ό,τι τροφή μένει κάτω για να μην δημιουργεί πρόβλημα). Αυτό για αναπαραγωγή που λες μου φαίνεται αρκετά σύνθετο για το επίπεδο που θεωρώ ότι ειμαι, πάντως φωλιές από μπουρπουλήθρες ο δικός μου κάνει που και που . Γενικά το παρακολουθώ, παίρνω μετρήσεις με υγρά τεστ κάθε εβδομάδα (στην αλλαγή νερού που κάνω) και όλα τα επικίνδυνα (αμμωνίες, νιτρώδη) ειναι στο 0 ενώ τα νιτρικά στο χρώμα για το 5.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01422 seconds with 10 queries