Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-11-24, 11:13
Eraki Ο χρήστης Eraki δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: Επαρχία
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Κ Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν ειναι το θεμα να σου τη πω η να μου τη πεις αλλα να καταλαβεις πως λειτουργει ο οργανισμος τους ωστε να ξερεις πως εχει η κατασταση. Ολοι εχουμε μπει στη θεση σου στο παρελθον. Φυσικα και η ευθυνη ειναι δικη μας αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα που εαν θες το συζηταμε οταν τελειωσει η κριση αυτη.
Σε ευχαριστώ. Εγώ συμφωνώ ότι η ευθύνη είναι δική μας αλλά και συλλογικά δλδ τι γνώσεις προσπαθεί να πάρει ο καθένας μόνος του, τι γνώση μπορεί να σου δώσει αυτός που έχει κατάστημα εξειδικευμένο και τι γνώση μπορούμε να ανταλλάξουμε μεταξύ μας. Εγώ όσο κι αν διάβασα δεν μπορώ να πω ότι "κατέχω" το άθλημα. Σε άπειρα πράγματα έχω απορίες που δεν βρίσκω ή δεν ξέρω που να βρω. Άσε που όλη αυτή η υπερπληροφόρηση που βρίσκεις δρα αποτρεπτικά στο να ασχοληθείς θα έλεγα. Επίσης οι γνώσεις από τα φόρουμ είναι πολύ "αργές" για ένα πρόβλημα που τρέχει και κάθε ώρα είναι κρίσιμη. Βασίζομαι αρκετά στον πετσοπά γιατί είναι ο πιο άμεσα διαθέσιμος "ειδικός", αλλά και πάλι δεν λύνω το πρόβλημά μου.

Ο άλλος τρόπος βέβαια είναι το "trial & error" πράγμα που νομοτελειακά σημαίνει θάνατο αρκετών ψαριών. Αλλά εννοείται ότι η ευθύνη είναι των ανθρώπων. Ο άνθρωπος, έλεγε η γιαγιά μου, είναι ο Θεός των ζώων...

Λοιπόν με βάση όσα διάβασα για το αλάτι και δεδομένου ότι το ich με τα φάρμακα τελικά ΔΕΝ αντιμετωπίστηκε, λέω να δοκιμάσω το ποσοστό άλατος σε 0,3%. Θα ήθελα μια επιβεβαίωση εάν γνωρίζεις.

Τα νεφρά φαντάζομαι δεν θα επανέλθουν, εάν όντως αυτά είναι το πρόβλημα. Το ψαράκι δεν είναι στα καλύτερά του γιατί παλεύει συνεχώς να διατηρεί ευστάθεια και κάνει συχνά διαλείμματα ξεκούρασης όμως κολυμπάει μαζί με τα άλλα όσο μπορεί να τρέφεται με όρεξη. Σήμερα με χαρά είδα ότι αφοδεύει κι όλας γιατί λείπω πολλές ώρες από το σπίτι κι αυτό το κομμάτι το είχα ως απορία. Οι κοκκινήλες του έχουν υποχωρήσει αισθητά, σχεδόν εντελώς κι εκείνο το πρόβλημα με τα λέπια έχει φύγει. Τα μάτια επανήλθαν (αν και ίσως όχι η όραση). Η αστάθεια μένει μόνο και το μαύρισμα στις άκρες των πτερυγίων.
Και βεβαίως το ich...
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01513 seconds with 10 queries