Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-11-24, 14:00
Eraki Ο χρήστης Eraki δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: Επαρχία
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από SOCRATIS Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιατρός δεν είμαι αλλά πολυπαθών.Ειναι γεγονός πως η αμμωνία έκανε "πάρτυ".
1. Ο ενεργός άνθρακας εξουδετερώνει χημικές ενώσεις πχ.φάρμακα.
2.Το χρυσόψαρο με ανοικτά λέπια, αν καταλαβα καλά πρόκειτε για
dropsy (σύμπτωμα βακτηριακής μόλυνσης) σκούρα τα πράγματα.
3.Τα άλλα δύο χρειάζονται αλάτι (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=8221) και ανέβασμα θερμοκρασίας( http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=60424)κοντά
29-30c(σταδιακά).
Ευχαριστώ για την απάντηση. Έχουν μειωθεί σημαντικά τα συμπτώματά του, τα μάτια έχουν ξεπρηστεί, τα λέπια έχουν στρώσει και οι κοκκινήλες έχουν υποχωρήσει. Ακόμα και η αστάθεια έχει βελτιωθεί αλλά δυστυχώς ακόμα υπάρχει. Ευτυχώς έχει αρκετή όρεξη για φαγητό και δεν έχει πρήξιμο στο σώμα. Πρόσθεσα θερμοστάτη στο ενυδρείο.

Μπορώ να προχωρήσω στην θεραπεία με αλάτι και αυξηση θερμοκρασίας τώρα που τους έκανα θεραπεία με φάρμακα; Έχω επαναφέρει τον ενεργό άνθρακα στο φίλτρο.

-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Κ Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλημερα!
[...]
Τωρα παρε τη παραπανω περιπτωση και εφαρμοσε τη στα ψαρια σου με τη μονη διαφορα οτι οι ανθρωποι μπορουν να μιλησουν και να πουν οτι πονανε και που πονανε. Οι ανθρωποι παρερμηνευουν τη συμπεριφορα των ψαριων ... Το οτι τρωνε, κολυμπανε και αναπνεουν δε παει να πει οτι ειναι καλα! Δεν ξερεις τι συμβαινει εσωτερικα τους και ποτε θα σταματησει η λειτουργια καποιου οργανου τους η θα υπολειτουργησει σε τετοιο βαθμο που θα το αντιληφθεις! Φυσικα σε τετοια περιπτωση μαλλον ειναι ηδη αργα!
Άρα, αν κατάλαβα καλά η συμβουλή σου είναι να ανοίξω έναν λάκο στον κήπο και να τα θάψω, να τελειώνει το μαρτύριό τους;;
Σεβάσου σε παρακαλώ ότι ο καθένας κάνει ότι καλύτερο μπορεί (δεδομένων των γνώσεων, των συνθηκών και των χρημάτων του κτλ) χωρίς καμία πρόθεση να βασανίσει τα ζωάκια, κι αν έχεις να δώσεις μια συμβουλή για να τα βοηθήσω, θα την δεχτώ με χαρά. Εάν απλά έγραψες για να μου "την πεις" ελπίζω να ένιωσες καλά που το έκανες και σου εύχομαι καλή σου συνέχεια.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Eraki : 14-11-24 στις 14:00 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01482 seconds with 10 queries