Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-06-24, 10:50
leonalkalai Ο χρήστης leonalkalai δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: Θεσσαλονίκη / Καλαμαριά
Προεπιλογή

Έχει ένα καπάκι στην μέση μικρό για να ταΐζεις. Το έχω αφήσει ανοιχτό μόνιμα. Δεν έχω πρόβλημα να βάζω μπουκαλάκι με πάγο. Αλλά μου είπες ότι δεν είναι καλό γιατί ρίχνει την θερμοκρασία γρήγορα. Τελικά τι ισχύει; Είναι ασφαλες για τα ψάρια; Δεν θα αλλάξει κάτι αν βγάλω το καπάκι. Η θερμοκρασία μέσα στο νερό είναι λίγο μικρότερη από την θερμοκρασία του δωματίου. 30-31 βαθμούς. Αν βγάλω το καπάκι θα πάρει από την θερμοκρασία του δωματίου και ίσως ανέβει αντί να κατέβει. Την αεραντλία την έχω τόσο όσο πρέπει για να μην ενοχλεί τα ψάρια. Το φως είναι απαραίτητο για τα μικρά αλλιώς θα παραμορφωθούν και είναι στο καπάκι η λάμπα.
Αυτός που σου έστειλα ο ανεμιστήρας μπαίνει στο πάνω μέρος στο γυαλί του ενυδρείου αν δεις τις φωτογραφίες στην σελίδα αλλά μετά δεν ξέρω αν μπορείς να βάλεις από πάνω το καπάκι.
-------------------------
Σήμερα δεν τον βρίσκω πουθενά. Εξαφανίστηκε εντελώς. Υπάρχει περίπτωση να τον έφαγαν οι άλλοι;

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leonalkalai : 25-06-24 στις 10:50 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01304 seconds with 10 queries