Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 09-04-06, 21:50
Το avatar του χρήστη Πάνος
Πάνος Ο χρήστης Πάνος δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αλεξανδρούπολη
Προεπιλογή τα ιδια παντελακι μου...

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panos-alex-poli
σας ευχαριστω για το ενδιαφερον και συγνωμη που δεν μπορεσα να συνδεθω πιο νωρις να απαντησω..
τα sae 3 τον αριθμο τα πηρα 20 μερες πριν και ειναι πολυ μικρα (3 εκ). εν τω μεταξυ ειδα το φυλλο κα εκατσα να παρατηρησω οποτε ειδα τη γαριδα να κανει τη μιση ζημια της συνολικης μπροστα μου. και μαλιστα σε ελαχιστο χρονο. γιαυτο πιστευω πως και την αλλη μιση ζημια την εκανε αυτη. αν παιζει καπιο ρολο ειναι η μεγαλυτερη που εχω....θα δοκιμασω και με ταμπλετες σπιρουλινας να δω αν ξανασυμβει...αν ναι θα ενημερωσω σχετικα..
και ενημερωνω λοιπον.....λιγο αφησα ακαθαρτο το ενυδρειο...λιγο φως παραπανω και φρεσκια αλγη ετοιμη για μεζε στις γαριδες...οσο την εφαγα εγω τοσο την εφαγαν κι αυτες. ...ουτε οι ταμπλετες σπιρουλινας εκαναν κατι....οποτε τα microsorum pteropus "undulata" εγιναν αναρπαστα ...ισως αρεσει η γευση τους...αφου ειδα κι αποειδα μετεφερα τις γαριδες στο βρεφοκομειο-ενυδρειο που εχω για τα ζωοτοκα μου ....να δω εκει τι θα φανε που δεν εχω φυτα? ελπιζω τα νεογεννητα να μην εχουν προβλημα..παντως δε ξερω αν ξανατολμησω το συνδυασμο γαριδες αμανο και φυτα....

Page generated in 0,01357 seconds with 10 queries