Φίλοι μου σάς ευχαριστώ ειλικρινά για την ανταπόκρισή σας.
Όσο μελετώ και μαθαίνω περισσότερα, για τα συγκεκριμένα ψαράκια, τόσο βεβαιώνομαι, οτι σίγουρα θα τα πάμε μια χαρά μαζί, γιατί η προσωπικότητα και το ξεχωριστό είναι το ζητούμενο σ’αυτό το ενυδρείο.
Giorgos η υπομονή και επιμονή μου καθώς και η μεθοδικότητα ,στοχεύοντας στο άριστο, σκάει γάϊδαρο. Αρκεί να σου πώ ότι το ενυδρείο το στρώνω ενάμιση μήνα, μόνο με το υπόστρωμα, τις πέτρες και τα ξύλα και τώρα ταϊζοντας κάθε βράδυ στις 22:00 αμμωνία (στα 5ppm) το πρωϊ 07:00 έχω 2ppm και το μεσημέρι 12:00 έχω 0ppm. Δεν βάζω τά glowlight και τα corydoras μέσα γιατί δεν είχα αποφασίσει για το κυρίαρχο είδος και θέλω η ιχθυοφόρτιση να βρεί το φίλτρο μου στο maximum των δυνατοτήτων του.Σε λίγο από τα πολλά βακτηρίδια δεν θα χωρέσουν τα ψάρια μέσα εκεί. Βέβαια κάνω αλλαγές 30% κάθε τέσσερις μέρες γιατί με εκνευρίζουν οι μεγάλες τιμές σε ΝΟ3.
Σαφώς λοιπόν και μπορώ να περιμένω για τα ψαράκια σου,άν και αισθάνομαι αμήχανα δεν σου κρύβω,έχε υπόψη σου όμως ότι όταν γνωριστούμε από κοντά θα πρέπει να βρούμε ένα τρόπο για να ανταποδώσω.
Θα προσπαθήσω το Σάββατο να τα πούμε από κοντά.
Και πάλι σας ευχαριστώ
|