Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από George1961
Με ph: 7,2 , kh: 7 και gh: 9 θεωρώ ότι είναι σχετικά καλές συνθήκες για τα ψαράκια αυτά έτσι δεν είναι φίλε Liolios?
Βλέπω στο προφίλ σου speciestankμε HerotilapiaMultispinosa, που σημαίνει εξειδικευμένη εμπειρία και σ’ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση τόσο εσένα όσο και τον Tolis.
|
Μιά χαρά είναι οι συνθήκες, αλλά και λίγο σκληρότερο νερό δε θα τα έβλαπτε. Εγώ τους βάζω νερό κατευθείαν απο το δίκτυο χωρίς καμία βελτίωση, μόνο αντιχλώριο (pH:7.4, ΚΗ:8, GH: 12). Το species tank με herotilapia δε λέει κάτι. Τα έχω μόλις 1 1/2 μήνα, αλλά το ψάχνω όσο μπορώ.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από George1961
Για φυτά σκεφτόμουν ότι δένεται σε ξύλο, Anubias– Microsorumpteropusσυν Vallisneria- Echinodorus (όπως προτείνεις) – συν hygrophiladifformis, hygrophilapolyspermaκαι κάποιες κρυπτοκορύνες.Εαν φυτευτούν με το ρίζωμα καλά προφυλαγμένο ανάμεσα σε πέτρες η ξύλα ,έχουν πιθανότητες να γλιτώσουν ? τι εννοείς καταστρέφουν???
|
Πολλές φορές αν ένα φυτό τους κάτσει στραβά - αν δεν μπορούν να το ξεριζώσουν - τότε του κόβουν τα κλαδιά με το στόμα τους. Για hygrophilla και κρυπροκορίνες το βλέπω δύσκολο.
** Giorgos, τι γίνεται ρε παιδί μου τη ώρα που έγραφα εγώ, εσύ έστελνες;