Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-04-06, 00:25
Giorgos Ο χρήστης Giorgos δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: Κορυδαλλός
Προεπιλογή

George1961, καταρχάς σε συγχαίρω για το ωραίο γούστο που έχεις στα ψάρια!
Τα συγκεκριμένα είναι ιδανικά για μικρό ενυδρείο και οι απαιτήσεις τους στο νερό είναι σχεδόν ίδιες με τις συνθήκες που έχουμε απευθείας από τη βρύση.

Αυτή τη στιγμή έχω κάμποσα μικρά αλλά είναι ακόμα πολύ μικρά για δώσιμο. Αν έχεις υπομονή (καθώς και κάποια ακόμα μέλη που τους έχω τάξει) να μεγαλώσουν λίγο, θα επικοινωνήσω μαζί σου για να βρεθούμε να σου δώσω μερικά.

Όσον αφορά τα φυτά, να είσαι σίγουρος πως όταν είναι έτοιμα να ζευγαρώσουν και δεν τους αρέσουν οι θέσεις κάποιων φυτών, θα φροντίσουν να τα απομακρύνουν έστω και με τον δύσκολο τρόπο.
Δεν έχει σημασία αν προστατεύονται οι ρίζες (θα βρουν τον τρόπο - εμένα μου έκοψαν όλα τα φύλλα μιας καλοριζωμένης κρυπτοκορίνας αφού δεν μπορούσαν να την ξεφυτέψουν) ή αν είναι δεμένο καλά σε μια ρίζα ή πέτρα. Θα την βρουν την άκρη αυτά.

Είναι πολύ ήρεμα ψάρια (οι πιο ήρεμες κιχλίδες κεντρικής αμερικής) τα οποία μπορούν να ζήσουν αρμονικά με corydoras και glowlight tetras που σου αρέσουν (άσχετα που δεν ζουν στις ίδιες περιοχές στην φύση).

Για να αποκτήσεις ένα συμβατό ζευγάρι, επειδή δεν είναι απαιτιτικές όσο οι περισσότερες αμερικάνικες κιχλίδες σε ότι αφορά την επιλογή του ταιριού, ουσιαστικά το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα αρσενικό και ένα θηλυκό. Από προσωπική εμπειρία, ωριμάζουν σεξουαλικά στους 4-6 μήνες.

* Παναγιώτη, πολύ όμορφα τα ψαράκια σου! Φτου μη τα ματιάσω!!!

Page generated in 0,02768 seconds with 10 queries