Με ph: 7,2 , kh: 7 και gh: 9 θεωρώ ότι είναι σχετικά καλές συνθήκες για τα ψαράκια αυτά έτσι δεν είναι φίλε Liolios?
Βλέπω στο προφίλ σου speciestankμε HerotilapiaMultispinosa, που σημαίνει εξειδικευμένη εμπειρία και σ’ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση τόσο εσένα όσο και τον Tolis. Για φυτά σκεφτόμουν ότι δένεται σε ξύλο, Anubias– Microsorumpteropusσυν Vallisneria- Echinodorus (όπως προτείνεις) – συν hygrophiladifformis, hygrophilapolyspermaκαι κάποιες κρυπτοκορύνες.Εαν φυτευτούν με το ρίζωμα καλά προφυλαγμένο ανάμεσα σε πέτρες η ξύλα ,έχουν πιθανότητες να γλιτώσουν ? τι εννοείς καταστρέφουν???
Επίσης μαζί τους θα μου άρεσε να κολυμπά και ένα κοπαδάκι glowlighttetrasπου έχει τις ίδιες απαιτήσεις με τις rainbow
kαθώς και ένα κοπαδάκι corydoraspanta. Θα συμβιβαστούν άραγε?(τα glowlighttetrasείναι ήδη μεγαλούτσικα ψαράκια
πάνω από 3 εκατοστά).Τελικά καμιά σχέση αυτά που μου έδειξαν , σε σοβαρό και μεγάαααααλο μαγαζί, με την πραγματικότητα.
Tolisθα ήταν ευχής έργον να προμηθευτώ «πιστοποιημένα και με ταυτότητα» ψαράκια από το ξεκίνημά μου.
Εξ άλλου με τον Giorgos λόγω της δουλειάς μου είμαστε σχετικά κοντά Ιλιον – Κορυδαλλός και δεν θα χρειαστεί να τα ταλαιπωρούμε πήγαινε – έλα , αν τελικά τά έχει ακόμα. . Περιμένω νέα σας
Φιλικά Γιώργος
|