Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-04-06, 19:32
Το avatar του χρήστη CASPER
CASPER Ο χρήστης CASPER δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΑΛΙΜΟΣ
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Stilatos
Υπαρχει πουθενα γαντια μιας χρησεως ξερω εγω που ειναι αρκετα μακρια? μεχρι τον ωμο σχεδον μην σου πω μιας χρησεως? Επειδη εχω φυτεμενο και συχνα πρεπει να κλαδεψω ειναι να βγαλω αλγη που αναπτυσεται με τα φυτα και ειναι πιο ευκολο με το χερι να το κανω παρα με δαγκανες. Εχει το aquaristic αλλα τωρα να πληρωση μεταφορικα που κοστιζει πιο πολυ αποτι κοστιζει δεν λεει. Γενικως θελω να αποφευγω να βαζω το χερι μου στο νερο.
Αν δεν το έλυσες ακόμα το θέμα, μπορώ να προτείνω μια ιδέα.
Εγώ είχα πάρει τέτοια γάντια με κάτι άλλα πράγματα από aquaristik. Αυτά έχουν πάνω από ένα ζευγάρι μέσα, οπότε αν δεν έχεις βρεί κάτι άλλο, μπορώ ευχαρίστως να σου δώσω δύο ζευγάρια για να κάνεις τη δουλειά σου μέχρι να βρείς να προμηθευτείς.
Ετσι κιαλλοιώς, δεν είναι μιας χρήσεως. Μπορεί να μη χρειαστεί να πάρεις καθόλου άλλα .
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mikenuke
Εχω παρει και εγω και η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι για εργασιες συντηρησης οπως κλαδεμα και aquascaping.
Πιο πολυ ειναι για ωρα αναγκης που δεν θες να βρεξεις τα χερια σου.
Οπως στην περιπτωση που "ου μη γενητω" (που λεγαμε και σε ενα αλλο ποστ, παρε με τον θεμο!) ανακαλυπτεις ενα νεκρο ψαρακι και εισαι με τα πουκαμισακι σου ετοιμος να την κανεις, το φορας το βγαζεις και εισαι ΟΚ.
Θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτό.
Αν όμως τα θέλεις, σου δίνω ευχαρίστως.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01316 seconds with 10 queries