[QUOTE=stav;1045787]
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Νικολέτα
Αλλά ευτυχως η τιμή του νερού ειναι χαμηλή   .
-------------------------
Ισως επειδη δεν πληρωνεις εσυ σου φαινεται χαμηλη η τιμη.
|
Χαχαχαχα δικηγόρος του μπαμπά μου

, χαχα φωνάζει η αλήθεια είναι αλλά μην πέρα από την πλάκα η τιμή του νερού ξεκινά από 0,60 το κυβικο και ανεβαίνει κλιμακωτά ανάλογα με τακ υβικα που ξοδευεις κάθε μήνα ή τετραμηνο . Εμείς βέβαια δεν είμαστε στην κατηγορία του 0,60 οπως καταλαβαίνετε με κηπο και δέντρα είμαστε 2,3,4,5 κατηγορίες πιο πάνω :P χαχα
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από odin79
για να φιαξεις ενα ενυδρειο 3 κυβικα ας πουμε θες τα τριπλασια χρηματα απο το να φιαξεις μια λιμνη ιδιου μεγεθους
|
Ισχύει αυτό που λές και όχι μονο τα τριπλάσια ίσως και τα 10πλάσια εγώ τώρα αμά πάρω έναν κάδο ελαίων διπλά ενισχυμένο 3 κυβικά που σκέφτομαι θα μου βγει 300 ευρω και θα το θάψουμε στο χώμα να φαίνεται σαν λίμνη . Και κανά φίλτρο λίμνης ή ένα μεγάλο BIO-filter εσωτερικό με μια αντλια ακόμη και μικρό να ειναι γγια τα φίλτρα δεν με πειράζει γιατι θα έχω μέσα τα 4 μονουρα χρυσόψαρα και θα το σκεφτώ κι ολας μηπως βάλω μονο τα 3 αρσενικα και κρατησω την Εβελίνα στα ενυδρεια γιατι δεν θέλω γέννες από μονούρα .. Και την άνοιξη θα κατεβάζω και τα 2 moor και τα 2 oranda οποτε πιστευω αρκεί και ένα μικρό φίλτρο σε σχέση με τα συνολικά λίτρα πάντα ( Θα ανοίξω όμως άλλο θέμα για να σας τα πω αναλύτικα όταν πρεπει αρκει πρωτα απο βδομάδα να μαθω εαν ενταφιάζονται οι κάδοι ελαίων χωρίς κίνδυνο ) .
Για ενυδρείο λίγο πάνω από ένα κυβικό που έκανα για όλα μαζί πλήρωσα μπορεί και 2.200 ευρώ χωρίς υπερβολή + την ταλαίπωρία που τράβηξα επειδη δεν μπορούσα να το κάνω μονη μου