Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 09-03-06, 15:15
Το avatar του χρήστη crazyio
crazyio Ο χρήστης crazyio δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Χαλκίδα
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην crazyio
Προεπιλογή

αν και λίγο αργοποριμένη απάντηση αλλά θα την δώσω ......
όντος βρήκα και πήρα Οττος .... βασικά αν και διάβασα εδω πως θέλει κοπαδάκι εγώ λόγο των μόνο 4.5 λίτρων μου με τους μονομάχους δεν μπορούσα να τα φορτώσω με πάνω απο ακόμα ένα ψάρι ...
Έτσι λοιπόν πήρα μόνο έναν Οττο..
αυτό που διαπίστωσα είναι πως όντος κάνει αρκετά καλή δουλειά αν και λίγο πιο αργή απο τον γλύφτη ... αλλά άλλο μέγεθος το ένα ψάρι άλλο το άλλο .... το θέμα έιναι πως καθάρισε ακόμα και την καφέ άλγη απο τα φύλα του φυτού πράγμα που ο γλύφτης δεν μπορούσε ή αδιαφορούσε να κάνει ...
ΌΜΩΣ επειδή τον μετέφερα απο το ένα ενυδριάκι στο άλλο για να τρώει και για να καθαρίζει τελικα διαπίστωσα πως ο μονομάχος αυτός που κινηγούσε και τσίμπαγε τον γλύφτη κάνει ακριβώς το ίδιο και στον Όττο ..... ενώ οι άλλοι δύο μονομάχοι ούτε κάν σημασία δεν του δώσανε ..... οπότε και τον απομάκρινα μέσα σε 2-3 λεπτά απο το ενυδρίο του ... τι δίαολο ? τόσο τσαμπουκάς μας βγήκε αυτός ?
επίσης για να έχει κάτι να τρώει όσο δεν υπάρχει άλγη μου δώσανε το SERA - Viformo .....
κόβω το 1/4 της ταμπλέτας και του δίνω να τρώει μια φορά στις 3 μέρες ....
βέβαια διαλίεται το κομματάκι στον πάτο και πάει και το τρώει απο κει .... οπότε μάλλον έτσι "παίζουν" οι ταμπλέτες (???)..... δεν είχα ξανα ταίσει με ταμπλέτες και μου φάνηκε παράξενο που διαλύθηκε .... περίμενα να μείνει ώς έχει και να την "γλύφει" ουσιαστικά ....

Ιωσάς
Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

I guess Ill always be a soldier of fortune....
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,30111 seconds with 10 queries