Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #16  
Παλιά 03-10-17, 23:28
Το avatar του χρήστη tanganyika
tanganyika Ο χρήστης tanganyika δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 25-06-2017
Περιοχή: αθηνα
Μηνύματα: 218
Προεπιλογή

Kαλησπερα παιδια, επαναφερω αυτο το θεμα (βλεπω τελευταιο μυνημα το μακρινο 2009 !! εντυπωσιασμενος απλα...) επειδη με απασχολει λιγο το συγκεκριμενο θεμα καθως αυτα που προσφερω στα ψαρακια μου δεν συμβαδιζει με την συμπεριφορα τους ειπα να ρωτησω τους πιο εμπειρους !

ενυδρειο μηκους 1,05 μ με fluvla 306 και sun sun κυκλοφορητη

ενω η αναταραξη στην επιφανεια ειναι πολυ καλη σχηματιζονται και φυσαλιδες οι οποιες βγαινουν απο την εξοδο του φιλτρου οι οποιες σκανε στην επιφανεια .. βλεπω τα 3 χρυσοψαρα μου να ανεβαινουν στην επιφανεια (σαν να ψαχνουν ..φαγητο ..) οχι και τα 3 μαζι ομως !!(ενθαρυντικο ...) και σε ακυρες στιγμες ...η συμπεριφορα τους ειναι φυσιολογικη ..κολυμπανε σε φυσιολογια επιπεδα και ξαφνικα τα βλεπεις να ανεβαινουν στην επιφανεια οπου εκει βεβαια στεκονται το πολυ 1-2 δευτερολεπτα και μετα παλι κατω...

η εξοδος του φιλτρου βρισκεται στα αριστερα του ενυδρειου στην πλατη οπου βαραει το μπροστινο τζαμι

ο κυκλοφορητης ειναι τοποθετημενος στην δεξια πλευρα στο πλαινο τζαμι και τον εχω βαλει περιπου στην μεση του και να βαραει επιφανεια ..επειδη εκει δεν ειχα καλη αναταραξη ηταν στασιμο το νερο σχεδον. Η αναταραξη που κανει τωρα ειναι καλη ( εχω δηλαδη αυτη τη αναταραξη που λεμε σαν να ριχνουμε πετραδακι σε μια λιμνη και κατι παραπανω θα μπορουσα να πω.. ..)

μηπως να τον ανεβασω πιο ψηλα ?

μηπως το οτι ανεβαινουν πανω εστω αυτο το λιγο ειναι και φυσιολογικο ??

ευχαριστω
__________________
Μην αφήσεις ποτέ τις αναμνήσεις να είναι καλύτερες από τα όνειρά σου...
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01450 seconds with 10 queries