Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-03-06, 10:35
Το avatar του χρήστη Ιορδάνης
Ιορδάνης Ο χρήστης Ιορδάνης δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: Θεσσαλονικη/Κ.Τούμπα
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Ιορδάνης
Προεπιλογή

Καλημέρα STR το όλο θέμα νομίζω πως είναι κάπως υποκειμενικό και αφορά κυρίως τον ίδιο τον χομπίστα.Το κάθε είδος υποστρώματος έχει και τα καλά του και τα κακά του.Σην άμμο όλα τα περριτώματα των "ενοίκων" φαίνονται και ίσως να είναι κάπως αντιαισθητικό το θέμα αλλά δεν νομίζω ότι είναι απαγορευτικό για τα φυτά εκτός και άν έχεις μέσα κορυντοράκια που οργώνουν την άμμο και την κάνουν σαν βομβαρδισμένο τοπίο.Από την άλλη χαλαζιακό χαλικάκι σε διάμετρο 1-3 mm που είναι και ουδέτερο είναι πολύ καλό δεν θα έχεις πρόβλημα με τα φυτά ούτε και με τα ψάρια.Το θέμα είναι ότι μέρος των περριτωμάτων εισχωρούν στα ενδότερα του υποστρώματος με αποτέλεσμα να μην φαίνονται αλλά θέλει πολύ καλή σκούπα όμως σαν αβαντάζ της όλης υπόθεσης είναι οτί τα περριτώματα λειτουργούν και σαν λίπασμα για τα φυτά μας.Ελπίζω να μην σε κούρασα με την απάντησή μου και να μην σε μπέρδεψα.Η τελική απόφαση είναι δική σου.
Φιλικά Ιορδάνης.

Υ.Γ.Το αν θα βάλεις υπόστρωμα από κάτω για τα φυτά για λίπασμα εξαρτάται από τα φυτά που θα βάλεις.Κάποια από αυτά τρέφονται από τις ρίζες και κάποια απο το φύλλωμα.Άρα μπορείς να βάλεις και υπόστρωμα καλό κάνει κακό δεν κάνει αλλά και να ρίχνεις υγρό λίπασμα για τα φυτά που τρέφονται από τα φύλλά τους.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ιορδάνης : 05-03-06 στις 10:39
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01322 seconds with 10 queries