Θέμα: Νέο reef!
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-03-06, 04:01
χοχλακας φωτης Ο χρήστης χοχλακας φωτης δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: θεσ/νικη
Προεπιλογή

1000λιτρα reef!!!συμφωνω με τον accnt οτι λογο ελλειψης εμπειριας θα ειναι καπως δυσκολο!και εγω στο ξεκινημα μου ως reefας,επεσα σε πολλα λαθη,εκανα ενα ενυδρειο 300*80*50(80 το υψος) πολυ δυσκολο σχημα ενυδρειου,μην σε πρηζω και εχω φτασει να ειμαι στα 400λιτρα,αν μπορεις και θελεις κανε κατι πιο μικρο για αρχη,και στο μελον βλεπεις!
επισης στα 1000λιτρα τα εξοδα για το στησιμο ειναι πολλες χιλιαδες ευρω,καθε λαθος που μπορει να κανεις θα σου κοστισει...βεβαια το αποτελεσμα των 1000λιτρων ειναι φοβερο,μια εικονα ενος πολυ ομορφου και σωστα στημενου ενυδρειου ειναι του accnt,ψαξε και θα βρεις μερικες φωτο σε παλαιοτερα post!η ιδεα του sump ειναι τρομερη,και θα σε διεκολυνει στις αλλαγες νερου αλλα και στη προσθηκη των διαφορων προσθετων,επισης εκει θα μπορεσεις να ''κρυψεις''σχεδον ολο τον εξοπλισμο σου,και ουσιαστικα στο κυριος ενυδρειο θα φαινονται μονο οι κυκλοφοριτες...
ο εξαερισμος ειναι μια καλη ιδεα,και νομιζω οτι βοηθα να κρατας ψηλα το ph σου,αλλα και να μην ανεβαζεις πολυ θερμοκρασια απο τον φωτισμο σου.

Page generated in 0,01286 seconds with 10 queries