Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #32  
Παλιά 08-08-17, 22:51
Το avatar του χρήστη sxetikos
sxetikos Ο χρήστης sxetikos δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 04-06-2016
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μηνύματα: 188
Προεπιλογή

Έχω αρκετό καιρό να γράψω στο θέμα μου μιας και λόγω δουλειάς αλλά και λόγω του ότι μου έφαγε αρκετό χρόνο η κατασκευή του Ferduino. Με το καινούριο φωτιστικό, το ενυδρείο "ζωήρεψε" από άποψη χρωμάτων και το "παιχνίδισμα" του φωτός στο νερό είναι το κάτι άλλο. Δυστυχώς δεν έχω καλή φωτογραφική για να το αποθανατίσω και το αποτέλεσμα στις φωτογραφίες που βάζω είναι πολύ φτωχό και μη πραγματικό.

Σήμερα τελείωσα και το aquascape, με κομμάτια που είχα (ευχαριστώ τον Sakisdraminos για το ενδιαφέρων του) και ελπίζω να μην το πειράξω για πολύ καιρό γιατί βαρέθηκα και εγώ αλλά και τα ψάρια να αλλάζω συνέχεια θέσεις στους βράχους.

Συμμάζεψα λίγο και το και τις πρίζες. Βρήκα ένα παλιό έπιπλο στα αζήτητα που μου έκατσε κουτί και μετά από λίγο φρεσκάρισμα έβαλα όλες τις πρίζες μέσα.

Επίσης με προβλημάτισε αρκετά και το θέμα της κυκλοφορίας στο ενυδρείο. Έχω δύο wavemaker, ένα WP20 και ένα RW8 συνδεμένος σε Dual Link Controler. Η καλύτερη θέση που βρήκα ήταν ο ένας απέναντι στον άλλον στο υψηλότερο σημείο των βράχων. Έχετε υπ' όψιν κάποιο καλύτερο τρόπο τοποθέτησης;

Αυτή τη στιγμή η ψαροσύνθεση έχει ως εξής:

1. 1 X Yellow Tang
2. 1 X Fire Clownfish
3. 1 X Clarkii Clownfish
4. 1 X Coral Beauty
5. 1 X Purple Stripe Dottyback
6. 1 X Salarias Fasciatus

Η αλήθεια είναι ότι το ενυδρείο φαίνεται λίγο φτωχό σε κίνηση. Τι θα μπορούσα να βάλω ακόμα, δεδομένου ότι σκοπεύω να το γυρίσω σε reef;

Αυτό το διάστημα περιμένω τις δοσομετρικές για ξεκινήσω τη μετάβαση σε reef. Παρήγειλα 4 δοσομετρικές αντλίες οι οποίες θα ελέγχονται από το Ferduino. Σκέφτομαι να ακολουθήσω τη μέθοδο Light balling και σκοπεύω να αγοράσω το Starter Kit της Fauna Marine. Ποιά είναι η γνώμη σας; Υπάρχει καλύτερο και ίσως ποιο οικονομικός τρόπος να ακολουθήσω; Αν ναι τι θα χρειαστώ;

Αυτά τα ολίγα!!!!! Επισυνάπτω και μερικές φωτογραφίες για να δείτε την πρόοδο του ενυδρείου. Η ποιότητά τους είναι λίγο (πολύ!!!!!) απογοητευτική, αλλά δυστυχώς δεν έχω καλή κάμερα αυτό το διάστημα. Περιμένω τις παρατηρήσεις και τις συμβουλές σας!!!!
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  1.jpg
Εμφανίσεις:  245
Μέγεθος:  86,1 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  2.jpg
Εμφανίσεις:  277
Μέγεθος:  94,7 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  3.jpg
Εμφανίσεις:  257
Μέγεθος:  85,4 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  4.jpg
Εμφανίσεις:  253
Μέγεθος:  94,5 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  5.jpg
Εμφανίσεις:  249
Μέγεθος:  131,9 KB  
__________________
"Let me tell you how you measure a man, when his world starts to fall see how tall he stand. It matters not how many times you fall down, what matters most is how many times you rise. Mistakes build character, and character takes you places money can't."
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01728 seconds with 11 queries