Θέμα: Apollon Reef 400lt
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #234  
Παλιά 16-06-17, 14:23
Το avatar του χρήστη golf4470
golf4470 Ο χρήστης golf4470 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 10-09-2007
Περιοχή: ΑΙΓΑΛΕΩ
Μηνύματα: 1.471
Αποστολή μηνύματος μέσω Yahoo στον/στην golf4470
Προεπιλογή Apollon Reef 400lt

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Hudds Εμφάνιση μηνυμάτων
Δημήτρη αυτο που με παραξενεύει ειναι οτι είσαι καλά απο χρώμα και αναπτυξη για τοσο υψηλά ΡΟ4



Σε πρώτη φάση σιγουρέψουν οτι ειναι όντως τόσα και δεν φταίει το φωτομέτρο ή η σκόνη, τσέκαρε και με Ulr και με άλλο batch σκόνη. Αν θελεις να περάσω να μετρήσουμε και με τα δικά μου.



Για το νερο της όσμωσης μπορει να μετρηθει και αυτο οποτε να βγει απο την εξίσωση.. Αλλα εχω μια υποψία οτι δεν φταίει αυτο.



Απο τροφές ψαριών και κοραλλιών τι ρίχνεις; Αλατι ποιο;



Δεν έπαιζες ποτέ GFO? μονο ΑΤΣ; ATS δούλευε κανονικά με μεγάλη παραγωγή άλγης; Ποσο καιρό εχεις βάλει αντιφωσφορο ; Εχεις δει αλλαγή;



Αραγωνιτη ποσο καιρό τον εχεις; Ο βράχος ποσο παλιός ειναι και πως τον είχες παρει;


Σημερινή μέτρηση κ κατεβαίνουν σιγά σιγά τα φωσφορικά, τώρα έχω 0.31. Τον αντιφωσφορο σιδήρου το έχω σχεδόν 20 μέρες κ μετρήσεις κάνω με Hanna 736, το ulr.

Τα τελευταία 4 χρόνια έπαιζα μόνο με ATS κ γενικά το σύστημα είναι πολύ ώριμο αφού ο βράχος είναι πάνω από 4 χρόνων κ δεν νομίζω να ξερνάει τώρα φωσφορικά. Το ATS είχε πολύ καλή παραγωγή κ το ξύριζα κάθε εβδομάδα.

Ο αραγωνιτης ήταν νεκρωμενος τον οποίο τον έπλυνα αρκετά καλά τα Χριστούγεννα. Τον είχα μπολιάσει κ με λίγο δικό μου από προηγούμενο ζωντανό που είχα.

Ευχαριστώ πολύ Γιώργο για την προσφορά σου να έρθεις να μετρήσουμε αλλά βλέπω ότι σιγά σιγά κατεβαίνει. Αύριο λέω να αλλάξω την 1 από τις 2 μεμβράνες της όσμωσης κ να κάνω μια καλή αλλαγή. Αλάτι έχω το tropic marine pro reef. Την επόμενη εβδομάδα που θα μετρήσω, αν δεν έχουν πέσει τα φωσφορικά θα βάλω κ λίγο αντιφωσφορο αλουμινίου κ θα δω.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01514 seconds with 10 queries