Θέμα: Apollon Reef 400lt
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #230  
Παλιά 14-06-17, 15:11
Το avatar του χρήστη golf4470
golf4470 Ο χρήστης golf4470 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 10-09-2007
Περιοχή: ΑΙΓΑΛΕΩ
Μηνύματα: 1.471
Αποστολή μηνύματος μέσω Yahoo στον/στην golf4470
Προεπιλογή

Πολλά τα φωσφορικά Σακη! Η επόμενη κίνηση είναι να βάλω αντίφώσφορο αλουμινιου κ να αλλάξω μεμβράνη στην ΑΟ.
Πολλά πράγματα δεν ξέρω να σας πω για τα skimmer γιατί είμαι σχετικά νέος στη χρήση τους. Πριν 6-7 χρόνια όταν ξεκίνησα το θαλασσινό είχα ένα skimmer aqua medic turboflotor. Ήταν μια περίοδος πολύ πρώιμη όπου τότε ψαχνόμουν να βρω την ισορροπία στο ενυδρείο μου. Αργότερα χρησιμοποίησα ATS κ ήμουν θερμός υποστηρικτής του skimmerless. Είχα βρει την ισορροπία του κ μαζί με τη φύση της εργασίας μου με βόλευε. Είχα καλή ανάπτυξη στα κοράλλια μου αλλά ένα καφέ- σκούρο χρωμα όλα.
Τα φετινά Χριστούγεννα αλλάζοντας το ενυδρείο μου αποφάσισα να ξανά βάλω skimmer. Το αποτέλεσμα ήταν θαυμάσιο! Είδα χρωμα στο ενυδρείο μου! Χρώματα που ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να έχω. Όλο αυτό όμως, για να προειδοποιήσω τους νέους φίλους μας, δεν γίνεται μόνο με το skimmer αλλά είναι ένας συνδυασμός φώτων, ιχνοστοιχείων, αλατιού κ αλλαγές νερού.
Ύστερα από όλη αυτή την εμπειρία μου ψηφίζω skimmer κ λέω ότι οποίος πιστεύει ότι το skimmer είναι πεταμένα χρήματα, να το ξανά σκεφτεί πολλές φορές αν θέλει να δει χρώματα στα κοράλλια του.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01591 seconds with 10 queries